Κάλεσμα της Original 21 με... άρωμα 2018!

Η μεγαλύτερη βάση οπαδών της ΑΕΚ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του «δικεφάλου», να βρεθούν το Σάββατο (6/5) στα Σπάτα και να μπουστάρουν ψυχολογικά την «Ένωση» ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη (7/5, 20:00).

Μάλιστα, δεδομένου ότι η εν λόγω ανακοίνωση βγήκε τη μέρα που συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το μεγάλο... κιτρινόμαυρο πάρτι που είχε στηθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018, οι οπαδοί της ΑΕΚ έστειλαν μήνυνα πίστης δηλώνοντας ότι «φέτος θα είναι ακόμα πιο γλυκό, ακόμα πιο μεθυστικό».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Original 21:

«Το 2018 τα βάλαμε πάλι με όλους και με όλα και στο τέλος -σαν σήμερα!- Μας βρήκε να ξενυχτάμε και να γιορτάζουμε! Φέτος θα είναι ακόμα πιο γλυκό, ακόμα πιο μεθυστικό!

Η Κυριακή είναι κοντά, αλλά το Σάββατο είναι αύριο. Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΝ τον κόσμο αύριο Σάββατο (6/5/23) στις 15.00 να κατακλύσει κάθε γωνιά, δρόμο και στενάκι, στο προπονητικό στα Σπάτα όπου οι φετινοί νταμπλούχοι θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο.

Είπαμε είμαστε τρελαμένοι για αυτό το πρωτάθλημα...! ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: A.E.K.