Χωρίς τον Ντούσαν Σάκοτα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη. Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν κι έμεινε εκτός 12άδας για το ματς της 15ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ (Σάκοτα): Τζέιμς, Γκριν, Χάρις, Ξανθόπουλος, Βασιλόπουλος, Άτιτς, Λαρεντζάκης, Μπάρλοου, Μωραΐτης, Μαυροειδής, Καββαδάς, Χάντερ.

Άρης (Γιαννάκης): Μάρας, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Προύιτ, Ντουβιέ, Μπελ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονήθηκε στο Αλεξάνδρειο με Σλούκα ο Παναθηναϊκός

Το αινιγματικό μήνυμα της Ερντέμ: «Σιωπώ, όμως ξέρω ακριβώς πότε να σας δώσω όλες τις απαντήσεις μου»

Ιτούνας για Ολυμπιακό: «Να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Ρομπόλης: «Το μαύρο σύννεφο πάνω από την ΑΕΚ, οι ομάδες που θα δυσκολέψουν τους μεγάλους και ο αήττητος ΠΑΟΚ»

Ζιάγκος: «Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Λυκογιάννης: «Κάναμε τη χειρότερη μας φετινή εμφάνιση, ήμασταν σε άλλο γήπεδο»

Τερζής: «Κάναμε προσέγγιση στα τρίποντα της Μυκόνου, είμαστε νέα ομάδα»

Φοβερές ατάκες Τρινκιέρι: «Υπήρχαν κροκόδειλοι και καρχαρίες στη ρακέτα - Έχω χρόνια να διαβάσω κάτι εκτός από βιβλία»

Λούκιτς: «Θα πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Stoiximan GBL: Στην κορυφή ο απόλυτος ΠΑΟΚ, χαμός με πενταπλή ισοβαθμία στην τελευταία θέση!

TAGS: A.E.K.