Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην πεντάδα με τους πιο σέξι πολιτικούς παγκοσμίως. Σύμφωνα με το περιοδικό People o Έλληνας πρωθυπουργός φιγουράρει στην πεντάδα με τους πιο σέξι πολιτικούς του πλανήτη.

Το δημοσίευμα του περιοδικού αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αλέξης Τσίπρας, 42. Ο επαναστάτης μαθητής που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας μας ενέπνευσε για το σλόγκαν: "Έλα Αλέξη για μια Ελλάδα που είναι σέξι"», γράφει η λεζάντα κάτω από την φωτογραφία του πρωθυπουργού.



Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σέξι ηγέτες είναι ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό του Καναδά, ο Ματέο Ρέντσι της Ιταλίας και ο Φίλιππος ΣΤ' της Ισπανίας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, όμως, και τα σχόλια του People για τον Έλληνα πρωθυπουργό. Στο αφιέρωμά του στους πιο sexy άνδρες, το περιοδικό αναφέρει ότι ο Τσίπρας από δυναμικός φοιτητής, τελικά κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός και να εμπνεύσει τον λαό.

Ντουέιν Τζόνσον, ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη
Ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον είναι σύμφωνα με το People o πιο σέξι άνδρας του πλανήτη και φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού. Ο ίδιος ευχαρίστησε το περιοδικό μ’ ένα tweet του!




Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κουτεντάκης: Οι μαθητευόμενοι κοστολόγοι της ΝΔ επινόησαν μια νέα μονάδα μέτρησης

Φωτιά στη Χαλκιδική: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη Σκάλα – Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα

Τη Δευτέρα στην Αγία Τριάδα της Νίκαιας η κηδεία του Γ. Μαζωνάκη

Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ

Υπόθεση Μαζωνάκη: Η δοκιμή στο μηχάνημα που «δεν καλύπτει» τα 42 λεπτά - Τι αποκάλυψε η επικεφαλής της επιτροπής

Α' Νεφρολογική Κλινική ΑΠΘ για πλασμαφαίρεση: «Δεν είναι θεραπεία ευεξίας» - Σοβαροί κίνδυνοι και αυστηρές προϋποθέσεις

Γιώργος Μαζωνάκης: Με τι ποινές είναι αντιμέτωποι οι δύο γιατροί της κλινικής που έπαθε την ανακοπή αν καταδικαστούν;

ΔΕΘ 2026: Όλα τα νέα μέτρα μέχρι το 2027 - Τα οφέλη για κάθε κοινωνική ομάδα και τις επιχειρήσεις

Έκρηξη σε εγκατάσταση αποθήκευσης όπλων στη Βουλγαρία

Κινηματογραφική απόδραση κρατουμένου στις Σέρρες – Ένοπλοι, «ντυμένοι» ΟΠΚΕ, αφόπλισαν σωφρονιστικούς υπαλλήλους