Στην δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο του βραβευμένου «Κυνόδοντα».

Η πρεμιέρα του «Poor Things» από την Searchlight Pictures αναμένεται στις 8 Σεπτεμβρίου και πρωταγωνιστούν οι Έμα Στόουν(Emma Stone), Γουίλεμ Νταφόε(Willem Dafoe) και Μαρκ Ραφάλο(Mark Ruffalo).



Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σκοτσέζου Άλισντερ Γκρέι(Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992 και σε διασκευή του θεατρικού συγγραφέα Τόνι Μακναμάρα (Tony McNamara) η ταινία αφηγείται την απίστευτη ιστορία της Μπέλα Μπάξτερ(Στόουν), μιας νεαρής γυναίκας που επαναφέρει στη ζωή ο ιδιοφυής και αντισυμβατικός επιστήμονας δρ Γκόντγουιν Μπάξτερ(Νταφόε).

Πεινασμένη για την κοσμικότητα που της λείπει, το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν(Ράφαλο), έναν επιδέξιο και διεφθαρμένο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Ελεύθερη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Μπέλα είναι έτοιμη να δώσει την μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Το καστ πλαισιώνουν επίσης οι ηθοποιοί Κάθριν Χάντερ(Kathryn Hunter), Τζέροντ Καρμάικλ(Jerrod Carmichael), Κρίστοφερ Άμποτ(Christopher Abbott), Μάργκαρετ Κουάλεϊ(Margaret Qualley) και Ραμού Γιούσεφ(Ramy Youssef).

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη συνεργασία της βραβευμένης πρωταγωνίστριας με τον σπουδαίο Ελληνα δημιουργό μετά το δράμα εποχής του 2018 «The Favourite», για το οποίο κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ και την μικρού μήκους ταινία «Βληχή» η οποία γυρίστηκε στην Τήνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όσκαρ: Η «Οδύσσεια» του Νόλαν και οι… μνηστήρες του χρυσού αγαλματιδίου

Πού φυλάνε οι σταρς τα βραβεία που κερδίζουν; Ποιος έβαλε το Όσκαρ στο ψυγείο και ποιανού η μητέρα το «έκλεψε»

Επίσημη η υποψηφιότητα της Ελλάδας στα OSCAR με τη «Σπασμένη Φλέβα»

NiVO στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το ντοκιμαντέρ θα είναι γεμάτο με ιστορίες και γεγονότα που δεν έχουν δημοσιευθεί»

«Schumacher '94 – The Birth of a Legend»: Η γέννηση ενός θρύλου μέσα από τα μάτια της Κορίνα Σουμάχερ

«Spider-Man: Brand New Day»: Σαρώνει το box office με 2 δισ. δολάρια σε 21 ημέρες

«Spider-Man: Brand New Day»: Σπάει τα ταμεία – 1,67 δισ. δολάρια και…«βλέπει» τα 3 δισ.

Αντόνιο Μπαντέρας: «Η καρδιακή προσβολή ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ»

«Spider-Man: Brand New Day»: Έσοδα 927 εκατ. δολαρίων στο πρώτο Σαββατοκύριακο – Ιστορικό ντεμπούτο

Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε ο Βίνσεντ Παστόρε, ο αγαπημένος ηθοποιός των «The Sopranos»