Γιατί αυτό που συνέβη πέρσι κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί πριν ένα χρόνο, καλά καλά ούτε καν τα Χριστούγεννα! Και η κούρσα του τίτλου πάλι έχει έναν πήχη, όπως πέρσι ήταν στους 92 έως 95 βαθμούς, φέτος, όποιος περάσει τους 90 πιστεύω ότι θα είναι πρωταθλητής.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Όλα τα κομμάτια που γράφονται μια τέτοια μέρα εκ των πραγμάτων έχουν κάποιες επιτυχίες και μερικές παταγώδεις αποτυχίες! Πέρσι σας έγραφα πως μόνο η Λίβερπουλ μπορεί να ξεπεράσει τους 95 και αν το κάνει θα πάρει το πρωτάθλημα από τη Σίτι που ωστόσο ξεκινούσε ως φαβορί.

Πόνταρα στο ότι τα πρώτα οκτώ παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ σημαντικά και όποιος έπαιρνε προβάδισμα θα είχε σαφέστατα το πάνω χέρι, και αυτό τελικά συνέβη αφού η Σίτι ήδη την όγδοη αγωνιστική είχε σημαντικές απώλειες ενώ η Λίβερπουλ συνέχιζε μόνο με νίκες.

Έπεσα έξω πλήρως στην Τότεναμ που πιστεύω ότι μπορούσε να είναι ξανά στην τετράδα, αλλά δικαιώθηκα στο ότι η Λέστερ θα μπορούσε να απειλήσει από οποιαδήποτε άλλη ομάδα την πρώτη εξάδα κάτι το οποίο συνέβη, άσχετο εάν τελικά της μένει η πίκρα πως με 14 βαθμούς διαφορά κάποια στιγμή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να κρατήσει αυτήν την απόσταση και να αγωνιστεί στο Champions League.

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίστευα ότι μπορεί να μπει στην τετράδα αν έκανε κάποιες σημαντικές κινήσεις και τελικά αυτή που έκανε την διαφορά ήταν η μεταγραφή του Ιανουαρίου με την προσθήκη του Φερνάντες.

Πίστευα επίσης αρκετά στην νέα Τσέλσι που έφτιαχνε ο Λάμπαρντ και θεωρούσα ακόμα και μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Ολντ Τράφορντ με 4-0 πως θα μπορούσε να κάνει μία καλή χρονιά, πράγμα που συνέβη. Όσο για την Άρσεναλ, την έβλεπα να δυσκολεύεται ακόμα και για την εξάδα και εκεί δικαιώθηκα, αλλά έπεσα πλήρως έξω στις ομάδες που πίστευα ότι μαζί με την Νόριτς θα υποβιβαστούν!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επειδή δεν πάει προς τα πίσω ο κόσμος, αντί να αλλάξουμε την τεχνολογία, καλύτερα να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους

Αυτή η στιγμή ήταν μαγική για αυτά τα παιδιά, αλλά τώρα, το στοίχημα θα είναι να κάνουν καριέρα!

Η Ρεάλ πέρασε, γιατί ο Αντσελότι έπεισε τους σταρ, να βάλουν το εγώ κάτω από το εμείς

Η χειρότερη βραδιά παικτών και Κλοπ, έφερε τη Λίβερπουλ σε μονόδρομο, που είναι το πρωτάθλημα!

Ο Βαλβέρδε ξανάφερε στην Αθλέτικ ένα μεγάλο τρόπαιο-οξυγόνο για τον σύλλογο

Πόσο τεράστια ανάγκη έχει ένα νέο «πρότζεκτ Κυράστα» σήμερα ο Παναθηναϊκός, αφού «έκαψε» το πλησιέστερο που είχε!

Αξίζει… χειροκρότημα: Είτε πάρει το πρωτάθλημα, είτε όχι, ο Αρτέτα έκανε ξανά την Άρσεναλ διεκδικήτρια του τίτλου!

Η ιστορία δείχνει το δρόμο προς τον τίτλο για την Άρσεναλ: Νίκη στο «Έτιχαντ»!

Δοκάρι και μέσα ήρωες, δοκάρι και έξω άχρηστοι, γιατί δεν μάθαμε ποτέ πως ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο υπάρχει και το γκρι

Μια ομάδα αδικημένη από την ιστορία της, που «σβήνει» 110 κεράκια και έχει πάντα βαριά φανέλα!