Η επέλαση της Μπράιτον συνεχίζεται! Η παρέα του Μπάμπη Κωστούλα (βασικός για ) πήρε την πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια, επικρατώντας 2-0 της Μπρέντφορντ, και ανέβηκε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Οι «γλάροι» είχαν εξαιρετική εικόνα και καθάρισαν το τρίποντο από το πρώτο μέρος, κάνοντας διαχείριση στη συνέχεια. Διότι μόλις στο 15’ ο Γκόμες έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και το… κακό για τους φιλοξενούμενους συνεχίστηκε αφού οκτώ λεπτά αργότερα ο Ιγκόρ Τιάγκο αποβλήθηκε. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Γκρος στο 42’ με πέναλτι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Μπράιτον, η οποία το διαχειρίστηκε άψογα στην επαναληψη.

Επιστροφή στις νίκες για την Λίβερπουλ, η οποία πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (1-3), ανέβηκε στην 4η θέση και βρίσκεται σε απόσταση ενός τριπόντου από τη Σίτι. Οι «reds» γλίτωσαν χάρη στο VAR καθώς το τέρμα του Λάρσεν για λογαριασμό των γηπεδούχων ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ στο 33’ και τελικά ο ΜακΆλιστερ στο 40ό λεπτό έδωσε τα ηνία στην ομάδα του Ιραόλα.

Το τρίποντο κλείδωσε από νωρίς στο δεύτερο μέρος, όταν ο Μπαρκολά έφτιαξε και ο Βιρτς με το παρθενικό του γκολ στη φετινή Premier League εκτέλεσε για το 2-0 στο 54’, με τον σκόρερ να γίνεται δημιουργός και ο Ίσκα στο 89’ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Το μόνο που κατάφεραν οι αετοί ήταν απλώς να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Ενκέτια στο 90'+4'.

Τέταρτη διαδοχική νίκη για την Μπόρνμουθ, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ίπσουιτς και βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ η Τσέλσι συνεχίζει να… παραπατάει μακριά από το Στάμφορντ Μπριτζ καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάντερλαντ. Κάπως έτσι, γνώρισε την 3η ήττα της σε 5 εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με τον Λε Φι με εκτέλεση πέναλτι στο 36ο λεπτό να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων!

Περισσότερα σε λίγο...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 6/11

Έβερτον-Κόβεντρι 3-1
(56’, 61’ Μπάρι, 81’ Ντιούσμπερι Χολ – 52’ Γκμπόχο)

Σάββατο 7/11

Λιντς-Τότεναμ 1-0
(79' Όκαφορ)

Άρσεναλ-Χαλ 1-0
(72' Έντεγκααρντ)
Φούλαμ-Νιουκάστλ 1-1
(83' Μουνίς - 80' Μέρφι)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Σίτι 3-1
(6' Koύνια, 18', 73' Ντέλαπ - 52' Σερκί)

Κυριακή 8/11

Ίπσουιτς-Μπόρνμουθ 1-2
(73’ πέν. Κλαρκ – 5’ Εβανίλσον, 46’ αυτ. Ντέιβις)

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 1-3
(90’+5’ πέν. Ενκέτια – 40’ ΜακΆλιστερ, 54’ Βιρτς, 89’ Ίσακ)

Μπράιτον-Μπρέντφορντ 2-0
(15’ Γκόμες, 42’ πέν. Γκρος)

Σάντερλαντ-Τσέλσι 1-0
(36’ πέν. Λε Φι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα (18:30)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νιούκαστλ: Πίεση στον Γιάισλε και αμφιβολίες στα αποδυτήρια – «Παρακολουθήστε αυτή την κατάσταση»

Ο Χάαλαντ δεν έδωσε το χέρι του στον Έντσο Φερνάντες μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ - Η εξήγησή του

«Αυτή τη μέρα θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή»: Η ανάρτηση του Μουζακίτη για το ντεμπούτο του στην Premier League

Σοκ στη Γιουνάιτεντ: Κλείνει αγωνιστική ημέρα εντός της ζώνης του υποβιβασμού μετά από 40 χρόνια!

FA Cup: Το πέναλτι που κανείς δεν κατάλαβε αν μπήκε ή όχι - Η ομίχλη «εξαφάνισε» τη διαδικασία!

Ταπείνωσε τη θλιβερή Σίτι και χαμογέλασε ξανά η μεταμορφωμένη Νότιγχαμ!

Με οδηγό Έντεγκααρντ η Άρσεναλ του Τζόλη λύγισε τη Χαλ των Τζολάκη και Μουζακίτη!

Ο Μουζακίτης έκανε το ντεμπούτο στην Premier League κόντρα στην Άρσεναλ του Τζόλη

Η Λιντς σόκαρε την Τότεναμ και την άφησε... εξοργισμένη με τη διαιτησία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η νίκη με τη Ρόμα έδωσε χρόνο στον Κάρικ