Με έξι παιχνίδια αρχίζει απόψε η 19η αγωνιστική της Premier League και ολοκληρώνεται... του χρόνου, καθώς τα υπόλοιπα τέσσερα ματς θα γίνουν την Πρωτοχρονιά.
Στο σημερινό μενού δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Άστον Βίλα. Οι πρωτοπόροι του Μίκελ Αρτέτα υποδέχονται την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας, που βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι έχουν και πάλι πολλές απουσίες, καθώς εκτός μάχης είναι οι Καλαφιόρι, Γουάιτ και Μοσκέρα, ενώ αμφίβολος είναι ο Τίμπερ και έτσι μπορεί να δούμε ξανά τον Ντέκλαν Ράις σε θέση δεξιού μπακ. Ο Χάβερτς που επέστρεψε στις προπονήσεις δύσκολα θα είναι στην αποστολή, αλλά επιστρέφει ο Γκάμπριελ. Στον αντίποδα, ο Ουνάι Έμερι δεν υπολογίζει στους Μπάρκλεϊ, Τόρες και Μινγκς.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί την ουραγό Γουλβς, ενώ η πέμπτη Τσέλσι θέλει να συνέλθει από την ήττα από την Άστον Βίλα φιλοξενώντας την Μπόρνμουθ. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η αναμέτρηση της Νότιγχαμ με την Έβερτον, με την Μπράιτον του Μπάμπη Κωστούλα να δοκιμάζεται στο Λονδίνο κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ενώ η Μπέρνλι φιλοξενεί τη Νιούκαστλ.
Στο πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς ξεχωρίζει η επικίνδυνη έξοδος της δεύτερης Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Σάντερλαντ. Η Λίβερπουλ θα υποδεχτεί τη Λιντς, ενώ η Κρίσταλ Πάλας την Φούλαμ και η Τότεναμ θα παίξει στην έδρα της Μπρέντφορντ.
Aναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Τρίτη 30/12
Μπέρνλι-Νιουκάστλ (21:30)
Τσέλσι-Μπόρνμουθ (21:30)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Έβερτον (21:30)
Γουέστ Χαμ-Μπράιτον (21:30)
Άρσεναλ-Άστον Βίλα (22:15)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς (22:15)
Πέμπτη 01/01
Κρίσταλ Πάλας-Φούλαμ (19:30)
Λίβερπουλ-Λιντς (19:30)
Μπρέντφορντ-Τότεναμ (22:00)
Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)
Επόμενη αγωνιστική (20η)
Σάββατο 03/01
Άστον Βίλα-Νότιγχαμ (14:30)
Μπράιτον-Μπέρνλι (17:00)
Γουλβς-Γουέστ Χαμ (17:00)
Μπόρνμουθ-Άρσεναλ (19:30)
Κυριακή 04/01
Λιντς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)
Φούλαμ-Λίβερπουλ (17:00)
Τότεναμ-Σάντερλαντ (17:00)
Έβερτον-Μπρέντφορντ (17:00)
Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (19:30)