Από την περασμένη χρονιά, οι Σαουδάραβες έκαναν... δυναμική είσοδο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αποκτώντας μερικά τεράστια ονόματα του αθλήματος, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Νεϊμάρ, ο Ενγκολό Καντέ και άλλοι.

Απ' ότι φαίνεται, πάντως, αυτό ήταν μόνο το «ορεκτικό», αφού οι ομάδες της χώρας στοχεύουν να κάνουν ένα οικονομικό all-in και το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας «κυκλώσει» ήδη, σύμφωνα με τους «Times», τρία ονόματα σπουδαίων παικτών της Premier League!

O βασικός τους στόχος, φαίνεται πως είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος σούπερ σταρ της Σίτι αποτελεί εδώ και καιρό διακαή πόθο για τους... κατέχοντες τα «πετροδόλαρα», ωστόσο φαίνεται πως θα πιέσουν πολύ έτσι ώστε να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2024.

Από την άλλη πλευρά, φυσικά, πολύ ψηλά στη λίστα των επιθυμιών τους είναι και ο Μο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος αποτελεί τον μεγαλύτερο εν ενεργεία ποδοσφαιρικό ήρωα του αραβικού κόσμου, και δέχθηκε υπέρογκες προτάσεις ακόμη και το περασμένο καλοκαίρι, αν και αυτές δεν τον έπεισαν να αφήσει τη Λίβερπουλ.

Τέλος, βασικός στόχος των Σαουδαράβων είναι και ο Καζεμίρο. Ο Βραζιλιάνος χαφ διανύει τα τελευταία του καλά χρόνια και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι σε ένα τελευταίο «χρυσό» συμβόλαιο, επομένως μοιάζει σίγουρα πιο πιθανό να παίξει στα γήπεδα της Μέσης Ανατολής από τους άλλους δύο, ειδικά εφόσον δεν... εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ντε Πολ για τη σκληρή πλευρά του ποδοσφαίρου: «Σαν να ζω σε χρυσό κλουβί»

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία