Καταγγελίες για βασανιστήρια και για μεσαιωνικές συνθήκες κράτησης έκαναν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και εν αναμονή της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου για το αν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή αν θα αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Ο κ. Δημητρακόπουλος και ο κ. Ριζόπουλος, είπαν ότι για αρκετές ώρες η πελάτισσά του έμεινε στην απομόνωση για έξι ώρες, χωρίς να έχει τη δυνατότητα ούτε να ζεσταθεί, ούτε να περιποιηθεί τον εαυτό της, καταγγέλοντας βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα και έκανε λόγο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Παράλληλα στην απολογία της αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει ένα παιδί 22 μηνών που δεν μπορεί να μένει μόνο του, καθώς το βλέπει μόνο μια φορά τον μήνα.

Ως προς την υπερασπιστική της γραμμή, ανέφερε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, τονίζοντας ότι άλλοι ευρωβουλευτές είναι ελεύθεροι και ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ενώ η ίδια είναι στην φυλακή.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, τόνισε παράλληλα ότι με την εμπειρία που έχω, δεν είμαι αισιόδοξος.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρώπη πλήττεται από δεύτερο κύμα καύσωνα - Επιδείνωση των φαινομένων το Σαββατοκύριακο

Ασανσέρ: Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την απογραφή – Δεν θα δοθεί νέα παράταση

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Την Πέμπτη η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Αίγιο: Το θρίλερ με την πυρίτιδα, το DNA στη σκανδάλη και τα νέα δεδομένα για το διπλό φονικό

Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, που νόμιζαν ότι ήταν απατεώνες - Βρέθηκε οπλοπολυβόλο στο σπίτι τους

Θεσσαλονίκη: Μία καταδίκη και δύο αθωώσεις για τη φωτιά στο Φίλυρο

Μαρινάκης: Από βδομάδα θα φανεί στην αντλία η μείωση της τιμής του πετρελαίου

Σπείρα «μαϊμού» αστυνομικών εξαρθρώθηκε στον Πειραιά - Έκαναν 29 απάτες με λεία 690.000 ευρώ

Κοτζίμα: Η «Μέκκα του τζιν» στην Ιαπωνία

Θάνατος 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή ενός εκ των δύο κατηγορουμένων