Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού του με την Σακίρα, ο Ζεράρ Πικέ έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα. Όπως αναφέρει το Radio Catalunya, η Μπαρτσελόνα θέλει να αποσυρθεί ο αρχηγός της το αργότερο το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό δεν έχει να κάνει, φυσικά, με ό,τι συνέβη στον γάμο του με την Κολομβιανή ποπ σταρ, αλλά με το δυσβάσταχτο συμβόλαιό του. Ήδη ο σύλλογος οφείλει στον 35χρονο άσο 50 εκατ. ευρώ (!), τα οποία ο ίδιος δεν έχει ζητήσει επιτακτικά προκειμένου να διευκολύνει το κλαμπ σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης. Όμως το κόστος για τις δύο επόμενες σεζόν, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο ως το 2024, θα είναι ένα σημαντικό «βαρίδι» για την οικονομική εξυγίανση της «Μπάρτσα».

Ήδη η ομάδα της Βαρκελώνης έχει έρθει σε συμφωνία με τους Φρανκ Κεσιέ και Αντρέας Κρίστενσεν ως ελεύθερους από Μίλαν και Τσέλσι αντίστοιχα κι έτσι ο Πικέ δεν είναι πλέον απαραίτητος για τον Τσάβι. Το κλαμπ προσπαθεί να βρει εναγωνίως έσοδα, εξ ου και οι συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πώληση του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωσε Γιαμάλ ο Ράσφορντ: «Είναι ο πιο κοντινός παίκτης που έχω δει στο επίπεδο του Μέσι»

Μουρίνιο: Έγραψε ιστορία στη La Liga με 77% νίκες - «Είμαι νεκρός, έχω 40 πυρετό»

Μουρίνιο στον Αγκίρε: «Μην στεναχωριέσαι, οι παίκτες μου είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς σου»

Χαμός στη φυσούνα στο Βαλένθια-Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ άρπαξε τον Μπραούλιο και ο Ρούντιγκερ χτύπησε σεκιουριτά

Άλωσε τη Βαλένθια με τριάρα, έπιασε την Μπαρτσελόνα και... περιμένει η Ρεάλ!

Έξαλλος ο Μαφέο στο ημίχρονο με Ρεάλ: «Είναι μ@@@κιες, σφυρίζουν φάουλ που δεν υπάρχουν»!

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Το 16χρονο «διαμάντι» που πλησιάζει στη Ρεάλ – «Όνειρό μου η Χρυσή Μπάλα»

Χαμένη ευκαιρία για Σεβίλλη στην Ανδαλουσία κόντρα στην ντεφορμέ Αλαβές

Η επική ατάκα Μουρίνιο για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: «Θέλω να χάσουν και οι δύο»!

Σκέψεις να αποσυρθεί o Οβόνο μετά τον θάνατο του Ντε Μιγκέλ-Επιθέσεις μίσους και στην οικογένειά του