Την πίστη ότι ο Σεμέδο είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υπογράψει στην Μπενφίκα εκφράζει στο σημερινό της φύλλο η Record. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ ο άσος του Ολυμπιακού περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού για να μπορέσει να ταξιδέψει στην χώρα της Ιβηρικής.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θυμίζουμε ότι κοστολογείται περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ την στιγμή που η Μπενφίκα προσφέρει στην ελληνική ομάδα επτά. Φυσικά και θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός για να πάρει το ΟΚ για να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να προχωρήσει τη διαδικασία της μεταγραφής.

Άλλο πορτογαλικό ΜΜΕ υποστηρίζει ότι ο Σεμέδο έχει αποφασίσει να ταξιδέψει στην Πορτογαλία και να πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα και μάλιστα το συντομότερο δυνατό για να μπορέσει να παίξει κατά του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»