Η παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τα φυσικά μεταλλικά νερά Αρρένα δεν είχε μόνο συμβολικό χαρακτήρα, αλλά και ουσιαστικές προεκτάσεις για το μέλλον του συλλόγου -και ειδικά για το νέο γήπεδο.

Ο Νίκος Τσάκος, εκπροσωπώντας τον χορηγό, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η συνεργασία να επεκταθεί πέρα από τη φανέλα, στέλνοντας σαφές μήνυμα στήριξης στο πρότζεκτ του νέου ΣΕΦ. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε πιθανή ονοματοδοσία του γηπέδου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το όνομα «Red Arena» ταιριάζει απόλυτα στον Ολυμπιακό.

«Για αυτά τα θέματα είναι ο κύριος Λεπέν, όπως τον λέω (σ.σ. εννοώντας τον Νίκο Λεπενιώτη). Εμείς κάνουμε πολλά όνειρα και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε. Θεωρώ πως το Red Arrena ταιριάζει στον Ολυμπιακό», ανέφερε με νόημα.

Η δήλωση αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναμονή για την τελική έγκριση της παραχώρησης του ΣΕΦ, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τονίζει: «Το σημαντικό που προέχει είναι να πάρουμε το ΣΕΦ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Allwyn Final 8: Sold out ο τελικός Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Πετρίδης: «Ενδιαφέρον πώς ο Παναθηναϊκός θα ανταπεξέλθει στο ''5'' - Θα δούμε Χουάντσο με Χέιζ-Ντέιβις»

Μαρούσι: Κατηγορεί την ΕΟΚ για στοχοποίηση και προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ

Ζέρβας: «Γι αυτό έκοψε Πίτερς ο Μπαρτζώκας - Να επιβεβαιώσει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Ολυμπιακός»

Χωρίς Σορτς και Φαρίντ ο Παναθηναϊκός - Η 6άδα των ξένων που επέλεξε ο Αταμάν!

Έκπληξη από Μπαρτζώκα - Μιλουτίνοφ και Τζόουνς στην 12άδα του Ολυμπιακού!

Νετζήπογλου: «Ζω το όνειρό μου και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το τρόπαιο»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR: Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο την πρώτη κούπα της χρονιάς

Πετρίδης: «Μοναδικό ζητούμενο ποιους θα “κόψει” ο Αταμάν στον τελικό - Μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Ζέρβας: «Ο Μιλουτίνοφ θα παίξει στον τελικό - Μπορεί να δούμε έκπληξη στην εξάδα ξένων του Ολυμπιακού»