Στο Σίλβερστοουν βρέθηκε ο Αλεξάντερ Άλμπον, προκειμένου τρέξει για πρώτη φορά με το νέο μονοθέσιο της Red Bull, εν όψει του ξεκινήματος της σεζόν.

Ο Ταϊλανδός πιλότος είχε το προνόμιο να δοκιμάσει το RB16 στην προγραμματισμένη ιδιωτική δοκιμή της Red Bull, όμως αυτό έγινε υπό τους κανονισμούς της Formula 1, περιορίζοντάς τη διαδρομή σε 100 χλμ. Κάτι αντίστοιχο έκανε πρόσφατα και ο Σαρλ Λεκλέρκ στο Μαρανέλο.



Μεγάλος «άτυχος» της υπόθεσης είναι ο Μαξ Φερστάπεν, καθώς για να συμμετέχει κι εκείνος θα έπρεπε να μπει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών ταξιδεύοντας από το Μονακό στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς αυτό να είναι χρονικά εφικτό. Ως αποτέλεσμα, ο Ολλανδός πιλότος θα είναι από τους λίγους που δε θα έχουν τρέξει σε μονοθέσιο πριν από την έναρξη της σεζόν στο Red Bull Ring, με τον ίδιο να δείχνει την προπόνησή του από το… σπίτι.



Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!