Να πιστοποιήσει την αγωνιστική άνοδο που παρουσίασε στα ματς με Εργοτέλη και Ολυμπιακό, αν και δεν επιβραβεύτηκε με αποτέλεσμα στο ντέρμπι, θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) για την ενδέκατη αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αποδείξουν πως η καλή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν τυχαία, αλλά παράλληλα να τη συνοδεύσουν αυτή τη φορά με τους τρεις βαθμούς.

Ο Γιάννης Αναστασίου τις τελευταίες εβδομάδες είναι… μυστικοπαθής όσον αφορά τα πλάνα του. Ούτε χθες έδειξε τις σκέψεις του σε κάποιες δοκιμές, αλλά κάποιες επιλογές μοιάζουν… δεδομένες. Ο Αμπεΐντ αναμένεται να πάρει τη θέση του τραυματία Πράνιτς στη μεσαία γραμμή, ενώ εφόσον αποφασιστεί να μην ξεκινήσουν το ματς μαζί Μπεργκ και Φιγκερόα, παρά μόνο ο πρώτος, τότε το σχήμα από 4-4-2 θα μετατραπεί σε 4-3-3 με έναν εκ των Ατζαγκούν ή Κλωναρίδη να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα. Ο Μαρινάκης αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλος διεκδικούν τη δεύτερη θέση του στόπερ δίπλα στον Ρισβάνη.

Δεδομένη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Καπίνο (τερματοφύλακες), Νάνο (αριστερός μπακ), Ρισβάνης (στόπερ), Λαγός, Μέντες, Ζέκα (μέσοι) και Μπεργκ (σέντερ φορ). Στην 20μελή αποστολή πέραν όσων αναφέρθηκαν είναι και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ντίνας και Καρέλης.

Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει πως ο Άρης θα παίξει πολύ δυνατά και ζήτησε από τους παίκτες του να αντιπαρατάξουν το ίδιο στοιχείο, ενώ ζήτησε και πρέσινγκ καθώς θεωρεί πως οι αντίπαλοι είναι επιρρεπείς στο λάθος στη μεσαία γραμμή και την άμυνά τους. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά και τον αποψινό αγώνα θα προπονήσει τους παίκτες του την Κυριακή κι εν συνεχεία θα τους δώσει ρεπό μέχρι και την Τετάρτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελ Κααμπί: 50 γκολ στη Super League και θέση στο Top-20 του Ολυμπιακού

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ