Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε μια καλή προσπάθεια στα προκριματικά του Roland Garros, όπου λύγισε στο tie-break από την Μποναβεντούρε. Η Βελγίδα τενίστρια ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει με 6-1 το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια Νο. 172 στην παγκόσμια κατάταξη, μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 3-1 στα γκέιμς, ωστόσο κατάφερε να πάρει πέντε σερί και να κάνει το 6-3 υπέρ της στο δεύτερο σετ.

Στο 3ο σετ η Παπαμιχαήλ κατάφερε να πάρει κεφάλι στα γκέιμς με 2-0, με την Μποναβεντούρε να ισοφαρίζει σε 3-3. Η Ελληνίδα πήρε το προβάδισμα ξανά το προβάδισμα με 5-3, με την Βελγίδα να ισοφαρίζει ξανά σε 5-5 και το παιχνίδι κρίθηκε στο tie-break 10 πόντων.

Εκεί η Μποναβεντούρε ήταν αυτή που έκανε λιγότερα λάθη και κατάφερε να επιβληθεί με 10-4. Με τη νίκη αυτή μπήκε στον 2ο γύρο των προκριματικών του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα Yuriko Miyazaki.

Θυμίζουμε πως στο ταμπλό των προκριματικών του Roland Garros συμμετέχει και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο τη Valeria Savinykh.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube