Ο Ντέρικ Ρόουζ είχε 6/22 σουτ αλλά δεν υπήρχε αμφιβολία για το ποιος θα έπαιρνε την τελευταία επίθεση με τους Μπουλς να χάνουν με 81-80 από τους Νικς στο Σικάγο 10,8’’ πριν το τέλος. Ο ηγέτης των «ταύρων» σούταρε μπροστά από Τάισον Τσάντλερ και Ρέιμοντ Φέλτον και σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 82-81, αφού στα 5,7’’ που απέμεναν ο Καρμέλο Άντονι δεν βρήκε στόχο και το φόλοου του Τσάντλερ είχε την ίδια τύχη. Ο Ρόουζ αποθεώθηκε στο πρώτο του ματς μπροστά στο κοινό της ομάδας του μετά τη μαύρη βραδιά του τραυματισμού του, στις 28 Απριλίου του 2012, και τελείωσε το ματς με 18 πόντους. Ο Καρμέλο Άντονι είχε 22 πόντους από τους ηττημένους.

Μπουλς (1-1): Ρόουζ 18, Ντενγκ 17, Μπούζερ 14, Μπάτλερ 11, Νοά 6 (15 ριμπ.), Χάινριχ 9, Γκίμπσον 7, Ντανλίβι, Μοχάμεντ.

Νικς (1-1): Άντονι 22, Φέλτον 13, Χάρνταγουεϊ 10, Μπαρνιάνι 9, Τσάντλερ 7 (19 ριμπ.), Σάμπερτ 7, Γουόρλντ Πις 8, Στούντεμαϊρ 5, Πριγκιόνι, Μάρτιν.



Την πρώτη του νίκη ως προπονητής των Κλίπερς πανηγύρισε ο Ντοκ Ρίβερς. Αφήνοντας πίσω την ήττα της πρεμιέρας από τους Λέικερς, η ομάδα του LA επικράτησε των Ουόριορς, που χθες συνέτριψαν τους «λιμνανθρώπους», με 126-115.

Ο Κρις Πολ έκανε πράγματα και θαύματα με 42 πόντους (16/17 βολές, 10/14 δίποντα, 2/6 τρίποντα), 15 ασίστ και 6 κλεψίματα, ενώ 23 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Μπλέικ Γκρίφιν. Ο Στίβεν Κάρι με 38 πόντους (9/14 τρίποντα), αλλά και 11 λάθη πάλεψε περισσότερο από τους «πολεμιστές».

Κλίπερς (1-1): Πολ 42 (15 ασίστ), Γκρίφιν 23 (10 ριμπ.), Ρέντικ 17, Κρόφορντ 17, Ντάντλεϊ 10, Τζόρνταν 9 (17 ριμπ.), Μπαρνς 4, Χόλινς 4, Κόλισον, Μάλενς.

Ουόριορς (1-1): Κάρι 38 (9 ασίστ, 11 λάθη), Λι 22, Μπόγκουτ 17, Ιγκουοντάλα 14 (11 ασίστ), Τόμπσον 10, Ο’ Νιλ 4, Γκριν 4, Σπέιτς 6, Ντάγκλας, Μπέιζμορ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Πουλακίδας πήγε να σηκωθεί για… τάπα στον Γουεμπανιαμά και το μετάνιωσε

Ντοκ Ρίβερς: «Αν δεν κάνουμε κάτι καλύτερο με τους Μπακς, ο Αντετοκούνμπο θα κοιτάξει αλλού»

«Κλείδωσε» τα βραβεία ο Γουεμπανιάμα - Αγωνία στους Νάγκετς για τον Γιόκιτς

Ο ΛεΜπρόν «κλείδωσε» το πλεονέκτημα έδρας για τους Λέικερς με ιστορική εμφάνιση

Οι Νάγκετς «καθάρισαν» τους Θάντερ – 11η σερί νίκη για το Ντένβερ πριν τα playoffs

Ιστορικό ρεκόρ από Γκριν με 11 τρίποντα στο Μιλγουόκι, κυριαρχία Γουεμπανιάμα στους Σπερς και θετική παρουσία Πουλακίδα

Οι Νικς «κλείδωσαν» την 3η θέση – Οι Χοκς στα playoffs, ιστορικό χαμηλό για Γουίζαρντς

Αποδέσμευσαν τον Τέρι Ροζίερ οι Μαϊάμι Χιτ

Εκνευρίστηκε με μια φίλαθλο ο Λεμπρόν Τζέιμς: «Ηρέμησε και δες το παιχνίδι!»

«Βασιλιάς» ΛεΜπρόν, με 26 πόντους και 11 ασίστ, οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη κόντρα στους Γουόριορς