Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ θα επισκεφθεί την Τουρκία τον επόμενο μήνα για να προτρέψει τον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να στηρίξει τη συμφωνία για το μεταναστευτικό που σύναψε με την ΕΕ, γράφει η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, με φόντο τους φόβους ότι η σύρραξη στη Συρία θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες μεταναστευτικές ροές.

H εκπρόσωπος τύπου της γερμανικής κυβέρνησης απέφυγε να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της Sueddeutsche Zeitung σήμερα, σημειώνοντας πως τα σχέδια της Γερμανίδας καγκελαρίου ανακοινώνονται πάντα την Παρασκευή της εβδομάδας που προηγείται του ταξιδιού.

Άγγελα Μέρκελ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκαν τελευταία φορά τον Δεκέμβριο στο Λονδίνο, όπου συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς