Άλλη μία διαιτητική απόφαση στη Serie A ήρθε να συζητηθεί έντονα, παρά την ύπαρξη του VAR. Στο Σαν Σίρο, η Μίλαν ηττήθηκε με 0-1 από την Πάρμα, σε ένα παιχνίδι όπου το τελικό αποτέλεσμα επισκιάστηκε από τη φάση που έκρινε την αναμέτρηση.
Οι «ροσονέρι» μπήκαν δυνατά, αλλά έχασαν νωρίς τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ λόγω τραυματισμού. Παρ’ όλα αυτά, δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Κρίστιαν Πούλισικ να αστοχεί από καλή θέση στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη η πίεση αυξήθηκε και στο 64ο λεπτό ο Ραφαέλ Λεάο σημάδεψε το δοκάρι, με την μπάλα να καταλήγει πάνω στη γραμμή χωρίς να περάσει ολόκληρη.
Ενώ η Μίλαν έψαχνε το γκολ της νίκης, αυτό τελικά ήρθε από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Στο 80ό λεπτό, ο Τρόιλο πήδηξε για κεφαλιά έχοντας έντονη επαφή με τον Μπαρτεσάγκι. Ο διαιτητής αρχικά ακύρωσε το τέρμα, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR κλήθηκε να επανεξετάσει τη φάση και τελικά κατακύρωσε το γκολ, απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες.
Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται περισσότερο στη διαιτησία παρά στην αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, σε ακόμη μία βραδιά που άφησε ερωτήματα στο ιταλικό πρωτάθλημα.