Αρκετά πλουσιότερη από ό,τι ήδη ήταν έγινε η Shakira μετά την κυκλοφορία του νέου της hit που εξαπολύει μύδρους κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ, αλλά και της νέας του συντρόφου, Κλάρα Κία.

Χωρίς να κατονομάζει αμφότερους, η Κολομβιανή pop star έκανε τεράστιο ντόρο με το «BZRP Music Sessions #53» στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει «αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Μέσα σε μόλις πέντε μέρες από την κυκλοφορία του τραγουδιού, η Shakira έχει ήδη βγάλει από αυτό 2,5 εκατ. δολάρια (2,3 εκατ. ευρώ). Συγκεκριμένα, η 45χρονη σταρ υπολογίζεται πως έχει κερδίσει 512.000 δολάρια από το YouTube, 500.000 από το Amazon, 360.000 από το Spotify και 1,2 εκατ. από την Apple.

Το ζεύγος χώρισε μετά από περίπου έντεκα χρόνια σχέσης πριν από λίγους μήνες, με την Shakira να κατηγορεί τον Πικέ για απιστία. Μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, τον Σάσα 8 και τον Μίλαν 10 ετών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίθεση μίσους που δέχτηκε στα social μετά τα όσα είπε για το Pride

Βίκυ Κάβουρα: Η επική αντίδρασή της στην ερώτηση «πόσα χρόνια θα άντεχες σε μία σχέση χωρίς σεξ;»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αληθινός survivor, δεν τον σκιάζει καμιά κακοκαιρία όταν κάνει δουλειά

Δανάη Μπάρκα- Φάνης Μπότσης: Γλέντι κάτω από τ' αστέρια, ακορντεόν και... οικογενειακή χωρωδία

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Από ποιο μέλος της οικογένειάς του πήρε... έγκριση η Έλενα Τσαγκρινού;

Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει την κόρη του και γιατί κρατά μυστικό το όνομά της

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Δεν πίστευε τα αυτιά της όταν ο μάστορας της είπε πως δεν πειράζει που περιμένει κοριτσάκι

Κώστας Σόμμερ: Πέτυχε τη γυναίκα του στο beauty routine της και με μάσκα και την έδωσε στεγνά

Ελεονώρα Μελέτη: Την έπιασε... αναγούλα με το νέο trend που έχει κατακλύσει τα social media

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όταν ο Πάρης ανέλαβε να βαφτίσει τα ψαράκια τους, κανείς δεν ήταν έτοιμος για το αποτέλεσμα