Ασφυκτική είναι η πίεση που δέχεται η οικογένεια Γκλέιζερς μετά τα όσα συνέβησαν στο «Ολντ Τράφορντ» που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ.

Μετά τα σχόλια του Γκάρι Νέβιλ για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται η ομάδα από την αμερικανική οικογένεια ήρθε ένα χθεσινό περιστατικό να αυξήσει ακόμη περισσότερο την πίεση.

Η ανταποκρίτρια του Skysports στις ΗΠΑ, «πέτυχε» στην Φλόριντα τον Άβραμ Γκλέιζερ, και άρχισε να του απευθύνει αρκετές ερωτήσεις σχετικές με την ομάδα αλλά και την παραμονή της οικογένειάς του στη διοίκηση.

Η Σάλι Λόκγουντ τον ρώτησε για την γνώμη του σχετικά με τα όσα ακούγονται για πώληση της ομάδας. Εάν θέλει να ζητήσει «συγγνώμη» από τους οπαδούς της για την απόφασή για τη συμμετοχή στην European Super League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!