Ασφυκτική είναι η πίεση που δέχεται η οικογένεια Γκλέιζερς μετά τα όσα συνέβησαν στο «Ολντ Τράφορντ» που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ.

Μετά τα σχόλια του Γκάρι Νέβιλ για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται η ομάδα από την αμερικανική οικογένεια ήρθε ένα χθεσινό περιστατικό να αυξήσει ακόμη περισσότερο την πίεση.

Η ανταποκρίτρια του Skysports στις ΗΠΑ, «πέτυχε» στην Φλόριντα τον Άβραμ Γκλέιζερ, και άρχισε να του απευθύνει αρκετές ερωτήσεις σχετικές με την ομάδα αλλά και την παραμονή της οικογένειάς του στη διοίκηση.

Η Σάλι Λόκγουντ τον ρώτησε για την γνώμη του σχετικά με τα όσα ακούγονται για πώληση της ομάδας. Εάν θέλει να ζητήσει «συγγνώμη» από τους οπαδούς της για την απόφασή για τη συμμετοχή στην European Super League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Άλισον για ακόμη μία σεζόν

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!