Με γοργούς ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Βάσει των πρώτων στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει οι υπεύθυνοι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ από τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής ήδη 25.000 οπαδοί της ομάδας έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου.

Μάλιστα, στον Πειραιά εκτιμούν ότι η ζήτηση από τους φίλους της ομάδας θα συνεχίσει να είναι το ίδιο μεγάλη και τις επόμενες ημέρες.

Και έτσι προβλέπουν ότι μέχρι την Τετάρτη –όταν είναι και το παιχνίδι με την Γιουβέντους- μπορεί να έχουν εξαντληθεί όλα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»