Φτερά έκαναν τα εισιτήρια του Final Four της Μαδρίτης, που θα γίνει 15-17 Μαΐου. Όπως ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα, τα κανονικά εισιτήρια, δηλαδή όχι τα premium, εξαντλήθηκαν μέσα σε μια μέρα από την ηλεκτρονική τους διάθεση στο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ποσοστό μεγαλύτερο του 25% δεν δήλωσε φίλαθλος κάποιας ομάδας, ενώ το 61% των εισιτηρίων πωλήθηκαν σε Ισπανούς, με το 40% να είναι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσοι δεν πρόλαβαν, έχουν ακόμη κάποιες ελπίδες να βρουν θέση. Είτε αγοράζοντας τα premium εισιτήρια που θα τεθούν προς πώληση στα τέλη του έτους και θα είναι «τσουχτερά», είτε περιμένοντας πλέον να προκριθεί η ομάδα τους, καθώς καθεμιά από τις τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν στο Final Four θα πάρει από 800 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο: «Συζητάμε αλλαγή φορμάτ – Αποφάσεις για την EuroLeague στις 14 Απριλίου»

Τι λέει ο αλγόριθμος για EuroLeague: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, στο 25% ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center