Μετά το οριστικό φινάλε της κανονικής διάρκειας, η Stoiximan Super League μπαίνει στην τελική της ευθεία με τα playoffs, τα οποία ξεκινούν με 4 ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους στη μάχη του τίτλου.

Όπως είναι λογικό, σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ισοβαθμίες, επομένως καλό είναι να γνωρίζουμε τα κριτήρια της κατάταξης σε περίπτωση που όντως συμβεί αυτό. Το πρώτο και βασικό κριτήριο είναι οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οι ισόβαθμες ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια, τόσο αυτά των playoffs όσο και αυτά της κανονικής διάρκειας.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε μπαίνει στην «εξίσωση» και η διαφορά τερμάτων μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων στα μεταξύ τους παιχνίδια, τόσο στα playoffs όσο και στην κανονική περίοδο.

Τέλος, αν ούτε αυτό το κριτήριο φτάσει, τότε η ισοβαθμίες που απομένουν κρίνονται από τη θέση στην κατάταξη που κατέλαβε η κάθε ομάδα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα ίδια ακριβώς κριτήρια ισχύουν και για τα playouts.

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»

Τι συμβαίνει σε τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ: Ποια ομάδα βγαίνει πρώτη και με ποια κριτήρια