Υπό τους ήχους του «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά» της Σοφίας Βέμπο, η νέα καμπάνια της Stoiximan για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ μεταφέρει το κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου την ημέρα ενός αγώνα σε Καραϊσκάκη, Λεωφόρο και Τούμπα.

Στο κάθε βίντεο πρωταγωνιστούν εκτός από τους παίκτες των τριών ομάδων και οι αντίστοιχες μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος που παραμένουν σε αυτές.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι κάνουν τη σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν, σε μία μοναδική παρουσίαση και την πρόσβαση που πρέπει να έχουν σε γήπεδα άνθρωποι με αναπηρίες.

Ένα με την ομάδα, ένα με τον Παναθηναϊκό!



Ένα με την ομάδα, ένα με τον Ολυμπιακό!



Ένα με την ομάδα, ένα με τον ΠΑΟΚ!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Για αυτό δεν πανηγύρισε ο Ζίβκοβιτς - Σημαντικές επιστροφές με Παναιτωλικό»

Τσακίρης: «Καμία κίνηση για Μπαρίνοφ η ΑΕΚ - Δεν θα πάει μετά τις 15 Γενάρη το θέμα του χαφ»

Τσανάκας: «Κάτι... γίνεται με Βραζιλία στον Ολυμπιακό - Στην τελική ευθεία η ανανέωση του Μάρτινς»

Ο Κουϊαμπάνο ενημερώθηκε ότι συνεχίζει στον Ολυμπιακό, λένε οι Βραζιλιάνοι

Αθανασίου: «Αν ήταν στο χέρι του Αντίνο, θα είχε έρθει ήδη στον Παναθηναϊκό - Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης»

Μήνυμα Ντέσερς για τον τραυματισμό του: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Με τον κόσμο του στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός: Νέος και σύγχρονος χλοοτάπητας στη Λεωφόρο - Στο ΟΑΚΑ το ματς με Πανσερραϊκό

Κόντης: «Κάναμε ωραίο πρώτο ημίχρονο με καλούς συνδυασμούς - Δεν μου άρεσε η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος»

«Ο Ράφα Μπενίτεθ πήρε τηλέφωνο τον Αντίνο και τον έπεισε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό»