Συνέχεια στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής σε 3ο και 4ο όμιλο να μπαίνουν στο... μικροσκόπιο και τις κόντρες Αργεντινή-Μεξικό και Γαλλία-Δανία να ξεχωρίζουν.

Τυνησία-Αυστραλία (12:00): Παρότι μπήκε στο ματς ως το αουτσάιντερ, η Τυνησία κράτησε τη Δανία στο μηδέν και σε συνδυασμό με τη βαριά ήττα της Αυστραλίας έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε κάτι καλό. Φτάνει να πάρει αποτέλεσμα ενάντια στα «καγκουρό», τα οποία ενώ ξεκίνησαν δυνατά ενάντια στους Γάλλους στη συνέχεια κατέρρευσαν δεχόμενα τέσσερα γκολ.

Οι αποδόσεις χρίζουν ως φαβορί τους Τυνήσιους, όμως ίσως σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό. Κάτι που μας δίνει την ευκαιρία για καλοπληρωμένη κόντρα με Χ2 στο 1.75. Από εκεί και πέρα, στο 2.47 εντοπίζεται το πρώτο γκολ από πλευράς Αυστραλίας.

Πολωνία-Σαουδική Αραβία (15:00): Οι Πολωνοί είχαν κατώτεροι από το Μεξικό στην πρεμιέρα αλλά εκείνοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρουν, με τον Λεβαντόφσκι να ηττάται από τον Οτσόα από τα έντεκα βήματα.

Η παρέα του «Λέβα» έχει παρ’ όλα αυτά την ευκαιρία για βήμα πρόκρισης, αρκεί να νικήσει τη Σαουδική Αραβία, που από την πλευρά της προέρχεται από τον ιστορικό θρίαμβο στο ματς με την Αργεντινή. Φαβορί η Πολωνία, όμως θα έπρεπε να πλησιάζει το... δίφραγκο ο άσος για να τον τιμήσουμε. Εναλλακτικό το ποντάρισμα, με το 1.91 του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για να σκοράρει, επιτέλους, σε τελική φάση παγκοσμίου Κυπέλλου, με το over 1,5 της Πολωνίας στο 1.95 να αξίζει επίσης – οι Σαουδάραβες άλλωστε τρώνε φάσεις.

Γαλλία-Δανία (18:00): Όπως και στην πρεμιέρα στη Ρωσία, η Γαλλία νίκησε την Αυστραλία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, πολύ πιο εύκολα μάλιστα αυτή τη φορά! Οι «τρικολόρ» θέλουν να κάνουν το 2/2 για να πάρουν από νωρίς την πρόκριση στα νοκ άουτ, την ώρα που οι Σκανδιναβοί προέρχονται από μέτρια εμφάνιση και μια ισοπαλία με την Τυνησία που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες.

Ψαγμένες οι αποδόσεις, με τους Γάλλους να έχουν ασφαλώς τον πρώτο λόγο και να πληρώνουν 2.10 για combo μη ήττας με under 2,5. Αξιόλογο και το 2.70 του ανεβασμένου Ολιβιέ Ζιρού, που με ένα γκολ θα γράψει ιστορία ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Αργεντινή-Μεξικό (21:00): Πόσο πιο... Αργεντινή, πια; Η «αλμπισελέστε» προηγήθηκε νωρίς ενάντια στη Σαουδική Αραβία, είχε τρία ακυρωθέντα γκολ πριν το ημίχρονο και εντέλει κατάφερε να ηττηθεί! Μια ήττα που έβαλε από νωρίς σε μπελάδες τους πρωταθλητές Ν. Αμερικής, καθώς εάν δεν έρθει η νίκη κόντρα στους Μεξικανούς θα μπλέξουν σε σενάρια αποκλεισμού. Εάν χάσουν δε, τετέλεσται...

Η «τρι» από την άλλη δεν μετουσίωσε την υπεροχή της ενάντια στην Πολωνία σε γκολ και μάλιστα χρειάστηκε τη συμβολή του Οτσόα για να κρατήσει το μηδέν. Κάκιστη η παράδοση ενάντια στους Αργεντινούς, ζόρικο το ματς, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να είναι αρκετά πιθανή και να τιμάται στο 2.18. Στο 2.77 βρίσκουμε το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ τα 2-3 γκολ πληρώνουν 1.95.

Συνοπτικά οι επιλογές:

Τυνησία-Αυστραλία:
Χ2 (1.75)
Πρώτο γκολ Αυστραλία (2.47)

Πολωνία-Σαουδική Αραβία:
Γκολ Λεβαντόφσκι (1.91)
Πολωνία over 1,5 (1.95)

Γαλλία-Δανία:
1Χ & under 2,5 (2.10)
Γκολ Ζιρού (2.70)

Αργεντινή-Μεξικό:
Χ ημίχρονο (2.18)
Γκολ Λ. Μαρτίνες (2.77)
2-3 γκολ (1.95)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube