Παγκόσμιο Κύπελλο… ημέρα 4η και οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζονται! Από το πρωί ως το βράδυ, όλα τα ματς δεν σε αφήνουν αδιάφορο αφού έχει ορισμένα αμφίρροπα παιχνίδια και τα περισσότερα εξ αυτών μπορούν να ανοίξουν στο σκορ.

Μαρόκο-Κροατία (12:00): Ο έκτος όμιλος του Μουντιάλ ίσως είναι από τους πλέον αμφίρροπους. Το Βέλγιο μπορεί ενδεχομένως να ξεχωρίζει αλλά χωρίς τον Λουκάκου θα έχει ζόρια, με Μαρόκο, Κροατία και Καναδάς να ψάχνουν το άλλο εισιτήριο. Πολύ σημαντικό ματς αυτό της πρεμιέρας του γκρουπ ανάμεσα σε Μαρόκο και Κροατία. Τα παιχνίδια είναι λίγα, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει ούτε και περιθώρια για ήττες. Δύο ομάδες με επιθετικό στιλ και ποιότητα, αρέσκονται να επιβάλουν τον ρυθμό τους και πολλές φορές στηρίζονται στο σκοράρισμα.

Το Μαρόκο με παικταράδες όπως οι Μπόνο, Χακίμι, Σαΐς, Μαζραουί, Άμραμπατ, Ζίγιεκ, Μπουφάλ και Εν-Νεσίρι, η Κροατία με… άλλους τόσους όπως οι Γκβάρντιολ, Σόσα, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κοβατσιτς, Πέρισιτς και Κράμαριτς μεταξύ άλλων. Προβλέπεται μεγάλη ματσάρα και το G/G στο 2.05 μοιάζει εξαιρετικό. Πάμε στη συνέχεια να ανεβάσουμε το line στα κόρνερ στο over 9.5 (2.15) ενώ το να υπάρξει γκολ και στα δύο ημίχρονα αξίζει (2.07).

Γερμανία-Ιαπωνία (15:00): Νωπές οι μνήμες των Γερμανών από το τελευταίο Μουντιάλ όπου έμειναν εκτός από τη Νότια Κορέα, η οποία στο στιλ παιχνιδιού μοιάζει αρκετά με τη σημερινή της αντίπαλο, Ιαπωνία. Τα «πάντσερ» κατεβαίνουν με νεανικό ρόστερ, ενώ ο Χάνζι Φλικ στον πάγκο έχει φτιάξει μια καλοδουλεμένη μηχανή που της αρέσει να επιβάλλει τον ρυθμό της και να κυριαρχεί. Η Ιαπωνία από τη μεριά της προσπαθεί να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, ψάχνεται στο transition αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Στα παιχνίδια της στο Μουντιάλ θα είναι πιο… κόμπακτ και μαζεμένη ως ομάδα, θέλοντας να ψάξει πρώτα το μηδέν και μετά να δημιουργήσει αλλά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Έχει το προβάδισμα η Γερμανία και την ποιότητα για να ξεκινήσει με νίκη, οπότε το συνδυαστικό 1 & over 1,5 goals (1.70) είναι αρκετά καλό. Επίσης, το πρώτο γκολ του αγώνα να μπει ως το 27:59 έχει τύχη (1.85), όπως και το να έχει τουλάχιστον μια τελική στην εστία ο Λερόι Σανέ (1.70).

Ισπανία-Κόστα Ρίκα (18:00): Το ματς που έχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ και δεν χωράνε πολλές αμφιβολίες. Η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε κατεβαίνει με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες στο τουρνουά, θέλοντας να φτάσει ως το τέλος του δρόμου. Ψάχνει την υπέρβαση, για το… νεαρό του ρόστερ, και έχει τις πιθανότητες για να το καταφέρει, αρκεί να βγάλει κυνισμό και αποτελεσματικότητα. Απέναντί της, η πιθανότατα πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Η Κόστα Ρίκα δεν είναι κακή ομάδα, βγάζει σκληράδα αλλά αμυντικά έχει πολλά ζητήματα και μεσοεπιθετικά η ποιότητά της έχει πέσει πλέον. Θα προσπαθήσει για να κάνει τη ζημιά σε κάθε αγώνα, έχοντας το νου της στα μετόπισθεν και στην κόντρα, αλλά θα δούμε αν μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο!

Η Ισπανία θα μπει με σκοπό να δείξει τη δύναμή της και να κάνει μια… δήλωση προς τις υπόλοιπες ομάδες του τουρνουά! Θεωρούμε πως μπορεί να την κάνει, οπότε είναι εξαιρετικό το συνδυαστικό 1 & over 3,5 goals (2.75) αφού η Ισπανία έχει τη δυνατότητα να ξεχειλώσει το σκορ. Στην ίδια λογική μπορεί να επιβεβαιωθεί το over 1,5 goals στο πρώτο ημίχρονο (2.57), ενώ για σκόρερ θα ποντάρουμε στον Φεράν Τόρες (2.37).

Βέλγιο-Καναδάς (21:00): Φινάλε στην ημέρα και το Βέλγιο-Καναδάς προμηνύεται… εντυπωσιακό! Η απουσία του Ρομέλου Λουκάκου από τα δύο πρώτα ματς δίνει στις εταιρείες το δικαίωμα να «ανεβάσουν» την απόδοση του Βελγίου, θεωρώντας πως το βαρύ πυροβολικό της ομάδας θα απουσιάσει. Ωστόσο, πίσω από τον Λουκάκου υπάρχει μια τρομερή φουρνιά, η οποία όμως δεν έχει καταφέρει κάτι το μεγάλο (όπως όλοι περιμέναμε) ως τώρα. Απέναντί του ένα σύνολο που κατεβαίνει στο Μουντιάλ με βλέψεις, θεωρώντας πως μπορεί να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης. Ο Καναδάς έχει καλό ρόστερ, τρέχει πολύ ως ομάδα και θυμίζει Ευρωπαίους, αλλά με μικρότερη ποιότητα.

Ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα ο Καναδάς, δεν εμπνέει σιγουριά στην άμυνα το Βέλγιο. Θα πάμε με το G/G & over 2,5 goals στο ματς (2.25). Και ένα… fun bet το να σκοράρει με κεφαλιά ο Μπατσουαγί (6.45).


Συνοπτικά οι επιλογές:
Μαρόκο-Κροατία:
G/G (2.05)
Οver 9.5 κόρνερ (2.15)
Γκολ και στα δύο ημίχρονα (2.07)

Γερμανία-Ιαπωνία:
1 & over 1,5 goals (1.70)
Πρώτο γκολ μέχρι το 27:59 (1.85)
Λερόι Σανέ μια τελική στην εστία (1.70)

Ισπανία-Κόστα Ρίκα:
1 & over 3,5 goals (2.75)
Οver 1,5 goals στο πρώτο ημίχρονο (2.57)
Anytime σκόρερ Φεράν Τόρες (2.37)

Βέλγιο-Καναδάς:
G/G & over 2,5 goals (2.25)
Nα σκοράρει με κεφαλιά ο Μπατσουαγί (6.45)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube