«Πλούσια» δράση απόψε στα παρκέ της Ευρωλίγκας, με τα επτά πρώτα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής, η οποία είναι η τελευταία του πρώτου γύρου, να διεξάγονται το βράδυ της Πέμπτης!

Από τις ελληνικές ομάδες, πρώτος στη… μάχη ρίχνεται ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου! Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία που τους έδωσαν οι τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες από τις οποίες προέρχεται.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 9-7 και την 4η θέση της βαθμολογίας μετά τις νίκες κόντρα σε Μονακό (91-90) και Αρμάνι Μιλάνο (76-68) για την περασμένη «διαβολοβδομάδα», ψάχνοντας μία ακόμα νίκη έτσι ώστε να εδραιωθεί στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 6-10 το ρεκόρ του Ερυθρού Αστέρα, την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εντός έδρας με 72-58 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αντέδρασε επικρατώντας 98-92 της Μακάμπι, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή της τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος πέτυχε 27 πόντους και μοίρασε 12 ασίστ! Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» στη φετινή Ευρωλίγκα, αφού είχαν προηγηθεί 7 σερί ήττες.

Παρότι η συμμετοχή του Ματίας Λεσόρ στο παιχνίδι είναι αμφίβολη, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει τις λύσεις και έχει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη με χάντικαπ 7,5 πόντων, η οποία δίνεται σε απόδοση 1.95 από την Stoiximan!

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ξεχωρίζει το τούρκικο ντέρμπι ανάμεσα σε Εφές και Φενέρμπαχτσε (19:30)! Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από απουσίες σημαντικών τους παικτών, κάτι που φαίνεται και από τις τρεις διαδοχικές ήττες από τις οποίες προέρχονται, ενώ η Φενέρ από πλευράς της έχει βρει ρυθμό από τότε που έκατσε στον πάγκο της ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έχοντας φτιάξει νικηφόρο σερί 5 αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Η επικράτηση των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -4,5 προσφέρεται από την Stoiximan σε απόδοση 2.18!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube