Ο Χάρι Κέιν αποχαιρέτησε τους φίλους της Τότεναμ στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της ομάδας, καθιστώντας σαφές ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «πετεινούς». Έκτοτε, έχει συνδεθεί με αρκετές από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ωστόσο, με σημερινό (8/6) δημοσίευμά της, η «Sun» αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της λονδρέζικης ομάδας, Ντάνιελ Λίβι, δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Άγγλο φορ σε καμία τιμή κάτω από τα 170 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμη, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Λίβι δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις για συμφωνία που θα περιλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα από ομάδες που θα θέλουν να μειώσουν τα χρήματα που θα ξοδέψουν για τον Κέιν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!