Απίστευτο και όμως αληθινό! Στην Ελλάδα, εν έτει 2021, γίνονται ακόμη απίθανα σκηνικά βίας και μάλιστα για το ποδόσφαιρο και τις ομάδες!

Η Κική Λιτσάκη ή αλλιώς «Super Κική» κατήγγειλε πως αυτή και η κολλητή της δέχτηκαν επίθεση από 30 άτομα, λόγω ενός βίντεο του παρελθόντος στο οποίο εμφανιζόταν με φανέλα του Παναθηναϊκού!

«Εγώ όσοι με γνωρίζετε δεν έχω καμία σχέση με ομάδες. Είχα όμως πριν 11 χρόνια. Πριν 11 χρόνια λοιπόν είχα βγει στη συνέντευξη του Θεοδωράκη με την μπλούζα του Παναθηναϊκού. Αυτή η συνέντευξη τώρα επανενώθηκε με την συνέντευξη που έδωσα τότε στον Αρναούτογλου οπότε κάποιοι θυμήθηκαν ποια ήταν αυτή η κοπέλα με την μπλούζα του Παναθηναϊκού το 1900… Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Οκ βρέθηκαν 30 ηλίθιοι που βαράγανε κοπέλες, το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όμως δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιο γερό στομάχι που βλέπουν μπροστά τους να χτυπάνε κοπέλες και να τραβάνε βίντεο και να κοιτάνε χωρίς να βοηθάει κανένας.

Όλα αυτά τα stories τα κάνω για αυτό το λόγο. Δε γίνεται να βλέπεις στο δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο είτε οτιδήποτε και να τραβάς βίντεο. Είσαι ακριβώς το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή. Ακόμη και αν ήμουν μέχρι σήμερα όμως υποστηρικτής οποιασδήποτε ομάδας πρέπει να σταματήσει αυτός ο φασισμός να μην μπορούμε να λέμε τι μας αρέσει. Εγώ δε μπορώ να βγάλω με τίποτα από το μυαλό μου τις στιγμές, που έπιαναν τη Φαιούλα από τον λαιμό και την κλωτσάγανε μέσα στα μούτρα. Σε ένα παιδί που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του ξύλο, που δεν έχει ασχοληθεί, που μπήκε στη μέση μόνο για μένα. Πραγματικά εύχομαι σε όλους να έχετε ή να βρείτε έναν φίλο σαν τη Φαίη. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ο άνθρωπός μου και είμαι πολύ περήφανη που την έχω…»
, ανέφερε η «Super Κική».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισπανίδα φοιτήτρια δολοφονήθηκε ενώ βρισκόταν στο Μεξικό σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών

Βρετανία: Ομολόγησε πως νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του επί δυο δεκαετίες

Γιώργος Μαζωνάκης: Αναβαθμίστηκε η κατηγορία σε βάρος των δύο γιατρών- Ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Ο Μαζωνάκης έπαθε ανακοπή περίπου μία ώρα πριν ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ

Χειροπέδες σε δύο άτομα για ληστεία με τραυματισμό 79χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

Δίκη για τα Τέμπη: Συνεχίζεται με την πρόταση της εισαγγελέως για τον έλεγχο του κινητού του σταθμάρχη - Νέες καταθέσεις

Έδεσαν τεχνικό σε κεραία κινητής τηλεφωνίας διαμαρτυρόμενοι για το κακό δίκτυο στην Ινδία!

Δραπέτης από τις ελληνικές αρχές θεωρείται ο Αλκέτ Ριζάι - Δεν επέστρεψε στη φυλακή μετά το επεισόδιο στην Ανάβυσσο

Θεσσαλονίκη: Έτρεχαν με 191 και 164 χλμ/ώρα - Δύο συλλήψεις

Γεωργιάδης: Νέο app με QR code σε κάθε ιατρείο - Ρύθμιση στις υπηρεσίες longevity