Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Β’. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Οκκά επικράτησαν 2-0 των Χανίων, παίρνοντας την τρίτη νίκη τους στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Την ίδια ώρα, οι Κρητικοί είδαν το αήττητο σερί τριών αγώνων να σπάει και παρέμειναν στην 6η θέση.

Στα του ματς, ο Ολυμπιακός Β’ ήταν καθ’ όλα ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν έβρισκε το γκολ, με τα Χανιά να παίζουν στην κόντρα-επίθεση. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0), αλλά λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν με τον Λιάτσο για το 1-0 στο 57ο λεπτό. Μάλιστα, ο Ιμπαγάσα στο 85' με πέναλτι έγραψε το τελικό 2-0, σφραγίζοντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε στον Βόλο το ματς ανάμεσα σε Νίκη και Παναθηναϊκό Β’ (0-0) για τον Βόρειο Όμιλο. Οι γηπεδούχοι με αυτό το αποτέλεσμα έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν τον ΠΑΟΚ Β’ στη δεύτερη θέση και παρέμειναν πέμπτοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι 7οι με 18.

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, ο Ηρακλής Λάρισας πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας με 2-1 της Βέροιας. Ένα τρίποντο που ανέβασε την ομάδα του κάμπου πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 16 βαθμούς, ούσα στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο που πλέον βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Η Βέροια… πάγωσε τους Λαρισαίους μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Ιωάννου με σουτ να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Παρόλα αυτά, η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε 20 λεπτά αργότερα με πέναλτι του Κάσας, ο οποίος έγραψε το 1-1 και ο Κέρι στο φινάλε του ημιχρόνου υπέγραψε την ανατροπή. Μάλιστα, ο Ηρακλής Λάρισας κράτησε το υπέρ του προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα παίρνοντας μια σπουδαία νίκη (2-1). Στην τελευταία φάση του αγώνα δε, η Βέροια έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Περδίκη.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Α' Όμιλος
Σάββατο 18/3
ΠΑΟΚ Β'-Μακεδονικός 3-3
(6' Δαρέλας, 53', 90+3' Χατζηστραβός - 36' πέν, 81' πεν. Τσουκάνης, 65' Γκέντσογλου)

Νίκη Βόλου-Παναθηναϊκός Β' 0-0
Ηρακλής Λάρισας-Βέροια 2-1
(28? πεν. Κάσας, 45? Κέρι– 8? Ιωάννου)

Κυριακή 19/3
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου (14:45)
Θεσπρωτός-Ηρακλής
Διαγόρας-ΑΕΛ

Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

Η επόμενη (16η) αγωνιστική:

Α' Όμιλος

ΠΑΟΚ Β'-Βέροια
Διαγόρας-Απόλλων Πόντου
Ηρακλής Λάρισας-ΑΕΛ
Νίκη Βόλου-Μακεδονικός
Θεσπρωτός-Πανσερραϊκός
Αλμωπός Αριδαίας-Ηρακλής

Β' Όμιλος

Παρασκευή 17/3
ΑΕΚ Β'-Καλαμάτα 0-0

Σάββατο 18/3
Ολυμπιακός Β'-Χανιά 2-0
(57’ Λιάτσος, 85’ πέν. Ιμπαγάσα)


Κυριακή 19/3
Athens Kallithea-ΠΑΟ ΡΟΥΦ (14:45)
Ηρόδοτος-Επισκοπή
ΟΦ Ιεράπετρας-Ηλιούπολη
Προοδευτική-Αιγάλεω

Δευτέρα 20/3
Κηφισιά-Απόλλων Σμύρνης (15:15)

Η επόμενη (16η) αγωνιστική:
Β' Όμιλος
Παναχαϊκή-Χανιά
ΑΕΚ Β'-Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Β'-Επισκοπή
Προοδευτική-ΠΑΟ ΡΟΥΦ
ΟΦ Ιεράπετρας-Αιγάλεω
Ηρόδοτος-Καλαμάτα
Κηφισιά-Ηλιούπολη

Δευτέρα 20/3
Κηφισιά-Απόλλων Σμύρνης (15:15)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube