Δεν φαίνεται να προχωράει η σκέψη να επανέλθει η Super League σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

Είχε διαφανεί εδώ και καιρό, παρά την υποτιθέμενη βούληση όλων των ΠΑΕ (που σε επίπεδο «μεγάλων» ήταν μάλλον υποκριτική), φάνηκε και στην τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας την Τρίτη (15/6).

Μια τηλεδιάσκεψη που έγινε ουσιαστικά μόνο για αυτό το λόγο, αλλά για ακόμη μία φορά, κάποια απόφαση δεν πάρθηκε. Και ούτε πρόκειται, όπως όλα δείχνουν…

Οι 4 «μεγάλοι» ξέρουν ότι αν διαπραγματευτούν μόνοι τους τα τηλεοπτικά τους συμβόλαια, θα πάρουν περισσότερα. Και αυτό θα πράξουν.

Από την άλλη, υπάρχουν ήδη 2 ή 3 ομάδες (σίγουρα ο Άρης και ο Ατρόμητος) που έχουν συμβόλαιο με τη Nova και για την επόμενη σεζόν.

Και τέλος, υπάρχει και η στάση των καναλιών, δηλαδή της Nova και της Cosmote. Που ούτε διατεθειμένες να δώσουν τα 60 εκατ. ευρώ που ζητάει η Super League φαίνονται, ούτε αποφασιστικές κινήσεις κάνουν για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το τελευταίο, πολλοί το συνδέουν και με τα δικαιώματα της Premier League για μετά το 2022, που θα κριθούν σύντομα. Λέγεται (και ειπώθηκε και στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της λίγκας), πως όποιο από τα δύο συνδρομητικά πάρει το αγγλικό πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να κινηθεί δυναμικά για να πάρει το ελληνικό.

Κατά συνέπεια, το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, είναι να κινηθούν μόνοι τους οι «μεγάλοι» και ομαδικά οι «μικροί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»