Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι δυνάμει της Δ1α/Γ.Π.οικ. 69919 Κοινής Υπουργικής Απόφασης της 2-11-2020 η οποία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, η Super League χθες 4/11/2020, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και τις δύο ομάδες (διαθεσιμότητα γηπέδου, άρτια κατάσταση αγωνιστικού χώρου, χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής κ.α.), όρισε τον αγώνα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας "Αθ. Διάκος".

Σήμερα, κατόπιν του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των διευκρινίσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και δεδομένου ότι πλέον ισχύουν κοινές προϋποθέσεις για όλα τα γήπεδα της χώρας, η Super League ενεργώντας άμεσα, ορίζει τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

Απόδραση και από τις Σέρρες για τον Λεβαδειακό που συνεχίζει ακάθεκτος στην 4άδα