Μετά -και- τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής, η Super League παίρνει πια ξεκάθαρα φωτιά και ενόψει και των πλέι οφ, ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιος θα σηκώσει, τελικά, την κούπα!

Ο ΠΑΟΚ, με τη μεγάλη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (0-3), μπαίνει, πλέον και εκείνος στο κόλπο, όντας πια στο -6 από την κορυφή και τους «πράσινους», αλλά έχει και… συγκάτοικο!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Ολυμπιακό, που πέταξε στα σκουπίδια τεράστια ευκαιρία, προκειμένου να μειώσει στο «τρίποντο» από την κορυφή, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σαφέστατα, μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ, που με το σπουδαίο -όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι- «διπλό» στη Νίκαια επί του Ιωνικού (1-2), μείωσε στον πόντο από τον Παναθηναϊκό!

Οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολίασαν όπως πάντα στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας όσα συνέβησαν!

Σχολιάζουν: Μπάμπης Χριστόγλου, Βάιος Τσούτσικας, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Μιχάλης Τσόχος, Ηρακλής Αντύπας, Αντώνης Καρπετόπουλος, Κώστας Βαϊμάκης και Σταύρος Χονδροθύμιος.

Ακούστε τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα ματς της 19ης αγωνιστικής:



Ακούστε και τα σχόλια των: Κώστα Νικολακόπουλου, Τάσου Νικολογιάννη, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, Κώστα Κετσετζόγλου και Γιώργου Τσακίρη.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

Αθανασίου: «Ο κακός εαυτός του Παναθηναϊκού και το… τρομακτικό ποδοσφαιρικό βράδυ του Ρέτσου»