Λίγες ώρες πριν την αποψινή κλήρωση του πρωταθλήματος (21:00), η Super League έδωσε στη δημοσιότητα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων σε κανονική περίοδο και Playoffs/Playouts.

Οι 14 ομάδες θα μάθουν τη σειρά των αγώνων τους για την αγωνιστική περίοδο που θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου. Θα διεξαχθούν οι πέντε πρώτες αγωνιστικές μέχρι τη διακοπή για το Nations League (η Ελλάδα παίζει 24 και 27 Σεπτεμβρίου με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία).

Ο πρώτος γύρος (13η αγωνιστική) θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και εν συνεχεία η FIFA υπαγορεύει τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου. Ο δεύτερος γύρος θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ενώ ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου και η σέντρα στα playoffs και στα playouts θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα. Το μίνι πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαΐου.

Δείτε εδώ το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αλλά και το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου 2022/23.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR

Άφιξη του Ολυμπιακού στις Σέρρες με αποθέωση από τον κόσμο

Αναστασίου: «Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό»

Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο, είχαμε φόβο στο μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο»

Τιμώρησε τον Λεβαδειακό και πήρε νίκη-ανάσα μετά από τρεις μήνες η Κηφισιά!