Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ. Το 25χρονο μοντέλο δήλωσε πως θέλει να προσπαθήσει ξανά για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, εκτός παιχνιδιού πλέον, ενώ διαβεβαίωσε πως το φλερτ αυτό δεν ήταν προσποιητό για τηλεθέαση ή ψήφους.

«Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω, να δούμε πώς θα πάει. Τώρα αν ταιριάξουμε, ταιριάξαμε, αν όχι καλώς. Δεν το κάναμε όλο αυτό για το reality. Εμείς θέλαμε να είμαστε μαζί. Μου ζήτησε συγνώμη και τα ξαναβρήκαμε. Αλλά όχι τελείως ερωτικά. Τα ξαναβρήκαμε στο να μιλάμε και να διεκδικήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον», τόνισε.

Όσο για το αν θα δυσκολέψει μια τέτοια σχέση η απόσταση, καθώς εκείνη κατοικεί στη Θεσσαλονίκη; «Δεν θα είναι και στην Αμερική ο Σπύρος. Μπορώ να έχω μια σχέση εξ αποστάσεως και αν ο άνθρωπος σου σε θέλει, θα κάνει τα πάντα. Και αν αυτό πάει σοβαρά, εγώ είμαι από τις κοπέλες που θα ακολουθήσω τον σύντροφο μου. Αν είναι ερωτευμένος, που μου τα έχει πει, θα τα πει αυτός όταν θα βγει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ταξίδι στις Κυκλάδες με ρεπορτάζ από Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Άνδρο

Περιφερειακά κανάλια: Πώς θα δοθούν οι νέες άδειες και τι αλλάζει με τη μετάβαση σε HD

Μπλε ώρες: Ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το όνομα της σειράς και πόση ώρα έκανε να πείσει τη Β. Μπάρμπα

Μπλε Ώρες: Βάσια Παναγοπούλου και Έλενα Πιερίδου σε ρόλους με μυστικά και εντάσεις

Happy Traveller στους Φούρνους: Ταξίδι στη Θύμαινα και τις κρυμμένες ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου

Pet Stories: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συστήνει την αγαπημένη του Ήρα και συγκινεί

Ζω Καλά: Η Γωγώ Ατζολετάκη για τη φυτοφαγία και η Δέσποινα Τσόκου για τα οφέλη και τους κινδύνους του ήλιου

Μπλε Ώρες: Η Βάνα Μπάρμπα επιστρέφει στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ιστορίες από Ύδρα και Σπέτσες

Δυναμικό φινάλε στη «Δίκη» με 24% στους άνδρες