Με μεγάλο νικητή τον Νίνο Νικολαΐδη ολοκληρώθηκε το Survivor. Ο πρωταθλητής της κωπηλασίας επικράτησε στον μεγάλο τελικό, στον οποίο συμμετείχαν επίσης η Στεφανία Γκλάρα ο Γιάννης Κέλι Αλκέο και ο Γιάννης Ρηγάκης.

Η γυναίκα της παρέας αποχαιρέτησε πρώτη την διεκδίκηση χάνοντας τον πρώτο της αγώνα στον στίβο μάχης. Ο Γιάννης Ρηγάκης ήταν ο δεύτερος που έμεινε εκτός επάθλου, με τους Νίνο Νικολαΐδη και Γιάννη Κέλι Αλκέο να διεκδικούν τη νίκη. Ο 26χρονος κωπηλάτης επικράτησε με άνεση και πέρα από το τρόπαιο κέρδισε και 100.000 ευρώ.



Ο Γιώργος Λιανός αφού συνεχάρη τους πρωταγωνιστές έδωσε το σήμα της λήξης για ακόμα έναν κύκλο του reality, ανανεώνοντας το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για... την επόμενη φορά!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube