Eπεισοδιακό ήταν το συμβούλιο του Survivor μετά τη μετατροπή του αγώνα σε ατομικό. Μετά τη νίκη του Γιώργου Ασημακόπουλου στην ατομική ασυλία, ήταν ο μόνος ασφαλής.

Η κάλπη έβγαλε παμψηφεί τον Τριαντάφυλλο πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για δέκατη φορά, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέλεξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του Τριαντάφυλλου και τα κλάματα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που κατηγόρησαν τον συμπαίκτη τους για στρατηγική ψήφο, προκειμένου να βγάλει από το παιχνίδι έναν δυνατό αντίπαλο.

«Δεν μπορούσα να ψηφίσω κανέναν από τους φίλους μου», δικαιολόγησε την επιλογή του ο Ασημακόπουλος.

«Δεν κρατώ κακία στον Γιώργο», είπε από την πλευρά του ο Σάκης, ο οποίος πήγε κοντά στην Μαριαλένα που έκλαιγε με μαύρο δάκρυ.

«Με την πρώτη ευκαιρία πούλησε τον Σάκη ο Ασημακόπουλος, τον παίκτη που τον βοήθησε να ανέβει αγωνιστικά», ανέφερε ο Ντάφυ.

Την Τρίτη θα υπάρχει δεύτερος αγώνας ατομικής ασυλίας, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν και οι δύο πρώτοι υποψήφιοι κερδίζοντας το δικαίωμα να υποδείξουν τον τέταρτο υποψήφιο (ο τρίτος θα βγει πάλι με ψηφοφορία).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube