Το ανοιχτό παράθυρο για παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι επιβεβαίωσε το TUDN.

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει απόσπασμα συνέντευξης που είχε παραχωρήσει ο άσος της «Ένωσης», με το μεξικανικό Μέσο ν’ αναφέρει πώς θα κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα.

Σήμερα λοιπόν δημοσιεύτηκε η συνέντευξη με τίτλο «ο Πινέδα ονειρεύεται να γίνει είδωλο στην ΑΕΚ», με το σχετικό κείμενο που φιλοξενεί τις δηλώσεις του να σημειώνει:

«Ο Ορμπελίν Πινέδα μας μίλησε για το παρόν που ζει στην ΑΕΚ. Μια ομάδα με την οποία παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναζητώντας ο ίδιος “να αφήσει εποχή” και να σπάσει με την ομάδα του, μια πενταετή ξηρασία χωρίς να είναι πρωταθλήτρια στην Ελλάδα.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν και βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις απολαμβάνοντας αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος. Παλεύουμε για τον τίτλο με ενθουσιασμό, γιατί η ΑΕΚ δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και καιρό. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που έρχεται, θέλουμε να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον σύλλογο”, λέει ο ίδιος.

Όσο για τον κόσμο στην Ελλάδα; "Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ παθιασμένοι, σου δείχνουν πολλή στοργή, προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Σκόραρα και χόρεψα, μου αρέσει να πανηγυρίζω τα γκολ μου έτσι, γιατί είναι ό,τι πιο όμορφο έχει ένας ποδοσφαιριστής, να προσπαθεί να μεταφέρει χαρά στο γήπεδο", εξήγησε ο Πινέδα για τον χορευτικό του πανηγυρισμό, προσθέτοντας:

"Όλοι εδώ θέλουν να χορεύω. Όποιον συναντώ στο δρόμο θέλει να χορεύω. Και τους λέω ότι μπορώ να χορέψω μόνο στο γήπεδο"
(γέλια).

Όσο για το σημείο που αναφέρεται στο μέλλον του Μεξικανού, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Ο Ορμπελίν Πινέδα κατέστησε σαφές ότι το όνειρό του ως ποδοσφαιριστής είναι να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη.

“Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες. Έχω μιλήσει πολύ με τον ατζέντη μου, του είπα «εσύ φρόντισε να κάνεις αυτό που ξέρεις και εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο”».


Αφού τονίζεται λοιπόν πως ο Πινέδα «ανέφερε ότι δεν αποκλείει να συνεχίσει στην ΑΕΚ μόλις λήξει ο δανεισμός του τον Ιούνιο», το δημοσίευμα κλείνει με τα εξής λόγια του διεθνή άσου: «Μου έμειναν λίγοι μήνες, δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δοκιμάσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, θα συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, να αφήσω το σημάδι μου και να παλέψω για την πρώτη θέση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Σαλάχ-Εντίν δεν θέλει Ολυμπιακό, περιμένει άλλες προτάσεις», γράφουν οι Ολλανδοί!

To απόλυτο standing ovation: Ο Κάνγκουα αποχαιρέτησε τους φίλους της Χάποελ και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό!

Ο Άρης μια ανάσα από τον Σάτκα, παρτενέρ του Φαν Ντρόνγκελεν στη Σαμσουνσπόρ!

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για Ζίνι - Χτύπησε στον έσω πλάγιο ο Πενράις

Σαββόπουλος: «Προχωρημένες συζητήσεις με Ράφα Μιρ - Πλησιάζει ο Σλάτκα για τη θέση του αμυντικού»

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ

TAGS: A.E.K.