Το «The Voice of Greece» έρχεται, για ένα ακόμα βράδυ Σαββάτου, να κρατήσει την πιο διασκεδαστική συντροφιά στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας υποδέχεται στο δεύτερο επεισόδιο των Battles, όπου νέοι διαγωνιζόμενοι χωρίζονται σε έξι δυάδες και μία τριάδα, ερμηνεύοντας τα ντουέτα που έχουν επιλέξει για αυτούς οι coaches και οι guest συνεργάτες τους. Μόνη εξαίρεση αποτελεί ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος εμπιστεύεται τον... εαυτό του! Ο Χρήστος Μάστορας προσκαλεί την Αναστασία, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει στο πλάι του την Kid Moxie και η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται με την Καίτη Γαρμπή.

Στα highlight της βραδιάς, πέρα από τα μοναδικά ντουέτα που ερμηνεύουν οι διαγωνιζόμενοι, έχουμε μία συνεργασία που ανεβάζει τη διάθεσή μας. Ο Χρήστος Μάστορας και η Αναστασία μας χαρίζουν ένα απολαυστικό ντουέτο, τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία όπως: «Αγάπη μου με διώχνεις», «Έλεγες», «Μοναχική καρδιά», «Αμαρτίες» και «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι».

Δείτε το trailer:



«THE VOICE OF GREECE»
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπλε Ώρες: Γιώργος Παρτσαλάκης, Ελένη Βαΐτσου και Κωνσταντίνος Τσίτσιος στο νέο teaser

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Οι Κυκλάδες στο επίκεντρο με ιστορίες από Μύκονο, Σύρο και Τήνο

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ταξίδι στις Κυκλάδες με ρεπορτάζ από Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Άνδρο

Περιφερειακά κανάλια: Πώς θα δοθούν οι νέες άδειες και τι αλλάζει με τη μετάβαση σε HD

Μπλε ώρες: Ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το όνομα της σειράς και πόση ώρα έκανε να πείσει τη Β. Μπάρμπα

Μπλε Ώρες: Βάσια Παναγοπούλου και Έλενα Πιερίδου σε ρόλους με μυστικά και εντάσεις

Happy Traveller στους Φούρνους: Ταξίδι στη Θύμαινα και τις κρυμμένες ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου

Pet Stories: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συστήνει την αγαπημένη του Ήρα και συγκινεί

Ζω Καλά: Η Γωγώ Ατζολετάκη για τη φυτοφαγία και η Δέσποινα Τσόκου για τα οφέλη και τους κινδύνους του ήλιου

Μπλε Ώρες: Η Βάνα Μπάρμπα επιστρέφει στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ