Στο φαγητό συνεχώς ψάχνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι ιδιαίτερο, κάποιον συνδυασμό πιο περίπλοκο, αλλά ξεχνάμε την ουσία. Για να δημιουργηθεί κάτι φρέσκο χρειάζεται και ο άνθρωπος που το φτιάχνει να διαφέρει, να φέρει μια ιστορία μοναδική και ενδιαφέρουσα. Αυτός θεωρώ είναι κι ο λόγος που ξεχωρίζει το φαγητό του Ηλία Καρακατσάνη στο This is Loco της Φαλήρου στο Κουκάκι.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Μετά την κουβέντα μας με τον σεφ Ηλία Καρακατσάνη καταλάβαμε γιατί όλοι μιλούν για το brunch του This is Loco