Ιστορική μέρα είναι η 22η Ιουνίου για την ΑΕΚ, καθώς θα υπογραφεί το μνημόνιο για την αξιοποίηση και χρ΄νση του Κλειστού των Άνω Λιοσίων. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θα πάρει τα... κλειδιά του γηπέδου, που θα είναι το σπίτι της για τουλάχιστον δέκα χρόνια στεγάζοντας τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και τα τμήματα υποδομής αλλά πιθανότατα και κάποια άλλα τμήματα της Ερασιτεχνικής.

H σχετική ενημέρωση της ΓΓΑ αναφέρει:

Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, στις 10:30 θα συνυπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», μεταξύ της ΓΓΑ, της ΚΑΕ ΑΕΚ, του Δήμου Φυλής, του ΣΕΦ και των Ομοσπονδιών που κάνουν χρήση του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αρένα του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων («Σπίτι της Πάλης»).

Θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, η διοίκηση του ΣΕΦ και εκπρόσωποι των Taekwondo, Πάλης, Τζούντο, Καράτε, Παγκρατίου, Ζίου Ζίτσου, Kick Boxing και Γουσού Κουνγκ Φου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δικηγόρος Κορομηλά: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια δικογραφία, τα χρήματά του δικαιολογούνται»

Βρούτσης: «Υπάρχει αυτοδιοίκητο στο μπάσκετ, αλλά το κράτος έχει τα εργαλεία για να κάνει αυτό που πρέπει»

Νέες αιχμές Γιαννακόπουλου κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»

Σήμερα στον ανακριτή για το σκάνδαλο στο μπάσκετ Τσαρούχα, Κορομηλάς και Πηλοΐδης

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

TAGS: A.E.K.