Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα ενδότερα της Άρσεναλ και ο λόγος δεν είναι μόνο η αγωνιστική… κατρακύλα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με σημερινό (7/3) αποκλειστικό δημοσίευμα των «Times» που φέρει την υπογραφή του έγκυρου Ματ Χιουζ, οι μεγάλες διαφορές στο μισθολόγιο των παικτών των «κανονιέρηδων» έχουν δημιουργήσει έντονη… γκρίνια και αρκετά παράπονα στα αποδυτήρια του συλλόγου!

Αν και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μια σχετική ισορροπία στις αμοιβές των ποδοσφαιριστών, η έλευση των Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χένρικ Μχιταριάν τον Ιανουάριο, αλλά και η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του Μεσούτ Εζίλ (350 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα), έχουν δημιουργήσει… χαοτική απόσταση μεταξύ των τριών και των υπόλοιπων παικτών του ρόστερ.

Με βάση πάντα το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ειδικά η «παλιά φρουρά» των «κανονιέρηδων» αισθάνεται αδικημένη και το γεγονός αυτό έχει αντίκτυπο στην εικόνα που παρουσιάσει η ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Πέραν όλων των άλλων που έχει να σκεφτεί, ο-υπό πίεση-Αρσέν Βενγκέρ, καλείται πλέον να διαχειριστεί και να ξεπεράσει ακόμα ένα δύσκολο εμπόδιο, στην μέχρι στιγμής πιο δύσκολη κατάσταση που έχει αντιμετωπίσει στα 22 χρόνια παρουσίας του στην αγγλική πρωτεύουσα…

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube