Δεδομένη είναι η μεταγραφή του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα. Οι Times αναφέρουν πως ο Ολλανδός μέσος αποφάσισε να αφήσει τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, προκειμένου να μετακομίσει στην «Μπάρτσα», με την οποία έχει ήδη προσύμφωνο.

Ο 30χρονος άσος αποτελεί εδώ και μήνες εισήγηση του Ρόναλντ Κούμαν και φυσικά ταιριάζει... γάντι στη νέα οικονομική πολιτική της «Μπάρτσα», που φέρεται να έχει κλείσει επίσης ως ελεύθερους τους Έρικ Γκαρσία και Σέρχιο Αγουέρο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βαϊνάλντουμ συμπληρώνει φέτος πενταετία στη Λίβερπουλ και την τρέχουσα περίοδο μετρά 40 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμίν Γιαμάλ… απόλαυση και διπλό τίτλου για την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο!

Λύγισε στο τέλος τη Σοσιεδάδ και κρατά γερά την τρίτη θέση η Ατλέτικο

Λύτρωσε τη Ρεάλ στο 94' ο… τυχερός Βαλβέρδε και έβαλε τέλος στις γκέλες!

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ