Αποτελεί αναμφισβήτητα, τη μεγάλη «ιστορία» του νησιώτικου τραγουδιού. Η φωνή του, δεκαετίες τώρα, αποτελεί, σήμα κατατεθέν των νησιωτών, ανά τον πλανήτη.

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, διανύοντας την καλύτερη περίοδο της ζωής του, επιστρέφει δισκογραφικά, με ένα νησιώτικο τραγούδι, που θα μας χορέψει όλους.

Ανήκοντας πλέον στην δισκογραφική εταιρία «Siganos Music», και υπό την «ομπρέλα» επιτυχίας του Χριστόδουλου Σιγανού, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, θα μας ταξιδέψει στο Αιγαίο, στις Κυκλάδες και σε όλα τα νησιά, με το «Μου ΄Πε», που απογειώνει τον νησιώτικο ρυθμό, και τον «παντρεύει» με τις πιο μοντέρνες νότες, υμνώντας πάντα τον έρωτα.

Σε μουσική και στίχους του Βαγγέλη Κονιτόπουλου, ενορχήστρωση του Γιάννη Ιερεμία, και την διεύθυνση παραγωγής του Χριστόδουλου Σιγανού, το «Μου ΄Πε», θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τη Siganos Music, και θα συντροφεύσει μουσικά τα καλοκαίρια μας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν κάνναβη στα κεραμίδια δημοτικού σχολείου – Στις ανακριτικές αρχές 16χρονος και 20χρονη

Μπλακ άουτ σε περιοχές της Αθήνας: Προβλήματα σε Κυψέλη, Εξάρχεια, Κολωνάκι και Γκύζη

Έμπολα: Ο αριθμός των νεκρών ξεπερνά πλέον τους 1.000, σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Σωκράτης Φάμελλος

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κράνα Μυλοποτάμου στα Ζωνιανά Ρεθύμνου

Πειραιάς: Συναγερμός για πιθανή διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων – Εκκενώνονται προληπτικά πολυκατοικίες

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Πού θα φθάσει 43 βαθμούς η θερμοκρασία - Σε ποιες περιοχές αναμένονται καταιγίδες

Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν μετανάστες κρυμμένους σε πορτμπαγκάζ - Τρεις συλλήψεις

Η Άγκυρα εξέδωσε NAVTEX για την κατασκευή αγωγού με τα κατεχόμενα - Βγάζει για έρευνες το Oruc Reis