Ο Μανόλο Χιμένεθ στη μεγάλη συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο.

Τα πράγματα με τον «Τσίνο» μόνο εύκολα δεν είναι, αφού ο παίκτης πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Αυτό θα καθυστερήσει τα πράγματα για τον Αραούχο, αφού είναι αρκετά πιθανό να βρει τελικό ο Αργεντινός χρόνο στο ρόστερ της ομάδας.

Η ΑΕΚ όμως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει πίσω. Μάλιστα, την υπόθεση θα πάρει πάνω του προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης που βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας.

Στην ΑΕΚ, θα προσπαθήσουν να πάρουν πίσω τον Αραούχο, είτε με νέο δανεισμό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς, είτε με αγορά και ποσοστό συνιδιοκτησίας μαζί με τη Λας Πάλμας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ινιάκι Πένια!

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» στον ανταγωνισμό ότι επιστρέφει στο ιστορικό του μέγεθος με υπογραφή Γιάννη Αλαφούζου!

Τι κρατούν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6: Η πρώτη ανάγνωση της παρουσίασης Νίστρουπ από τον Παναθηναϊκό

Ο Λεβαδειακός αποχαιρέτησε τον Τσάπρα με ένα συγκινητικό βίντεο

TAGS: A.E.K.