Η Trish Christakis, η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος του CBS, είδε τη φήμη της να γιγαντώνεται τις τελευταίες ώρες. Αιτία, μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media μετά τον αποκλεισμό των Μαϊάμι Χιτ από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Σε αυτή η όμορφη ρεπόρτερ, που δηλώνει περήφανη για την ελληνική καταγωγή της, απαθανατίζεται με ένα εφαρμοστό σέξι φόρεμα και συγκέντρωσε πάνω από 7,5 εκατομμύρια προβολές και 90 χιλιάδες likes.

Η 32χρονη Christakis είναι εδώ και μερικά χρόνια επιφορτισμένη με το ρεπορτάζ στους αγώνες των Μαϊάμι Χιτ στο ΝΒΑ, των Μαϊάμι Nτόλφινς στο NFL αλλά και της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS.

Μάλιστα, το ποδόσφαιρο (ή... soccer όπως το λένε στις ΗΠΑ) είναι το αγαπημένο της σπορ και παίζει σαν χόμπι. Σε ανάρτησή της, η γνωστή δημοσιογράφος στην Φλόριντα έχει αποκαλύψει πως υποστηρίζει τον Ολυμπιακό από τις ελληνικές ομάδες.





















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζένη Θεωνά: Λιώνει βλέποντας τον μπαμπά της να καμαρώνει τον δεύτερο εγγονό

Στέλιος Διονυσίου: Η μεγάλη του κόρη έκλεισε τα 20 και είναι μια στιλάτη κούκλα!

Κωνσταντίνος Αργυρός για τη σύζυγό του: «Η Αλεξάνδρα έχει διαβάσει την ψυχή μου, νιώθω ασφάλεια μαζί της»

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μια τούρτα, δύο φίλοι και ένας χαλασμένος αναπτήρας έγραψαν ιστορία στην πιο απρόβλεπτη έκπληξη

Άγγελος Λάτσιος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν την ορκωμοσία, η νοσηλεία και τα δάκρυα της Μενεγάκη

Νικήτας Τσακίρογλου: «Σωματικά δεν υπάρχει… Μακάρι να γίνει το θαύμα» - Η κατάσταση υγείας της Χρυσούλας Διαβάτη

Συνάντηση κορυφής στον Πόρο! Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη, Βασίλης, ορκίστηκε δίπλα στον Άγγελο Λάτσιο στο ναυτικό

Rita Wilson: Έχασε το πορτοφόλι της και έμαθε να κάνει φανουρόπιτα για να το βρει

Ζαρίφη- Καβατζίκης:Προχθές τον ξέχασε, χθες δεν τον είδε -γιατί πήγε αλλού- τρομάζουμε για το τι έχει γίνει σήμερα

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Χείμαρρος υπέρ της Τούνη για αυτό που περνάει με το revenge porn και τις αναβολές στα δικαστήρια