Ο νέος ιδιοκτήτης της Twitter Inc., Ιλον Μάσκ, έστειλε αργά την Τετάρτη για πρώτη φορά προσωπικό email προς τους στους εργαζομένους (όσους δεν απολύθηκαν», για να τους προετοιμάσει για «δύσκολες στιγμές που έρχονται» και να απαγορεύσει την εξ αποστάσεως εργασία, εκτός εάν το εγκρίνει προσωπικά.

Σύμφωνα με το Bloomberg, στο email ο Μασκ αναφέρει ότι δεν υπάρχει «κανένας τρόπος να ωραιοποιήσουμε το μήνυμα» σχετικά με τις οικονομικές προοπτικές και το πώς θα επηρεάσουν μια εταιρεία που εξαρτάται από τη διαφήμιση, όπως το Twitter.

Στους νέους εργασιακούς κανόνες, ο Μασκ κάνει ξεκάθαρο στους υπαλλήλους του ότι δεν θα επιτρέπεται πλέον η τηλεργασία και ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο γραφείο τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα, «εκτός εξαιρέσεων, που θα εγκρίνει ο ίδιος».

Επίσης, όπως ανέφερε στο mail του, «θέλει να δει τις συνδρομές της πλατφόρμας να αντιπροσωπεύουν το ήμισυ των εσόδων του Twitter».

Στις σχεδόν δύο εβδομάδες που κατέχει το Twitter, ο Ιλον Μασκ απέλυσε περίπου το μισό εργατικό δυναμικό και αύξησε την τιμή για τη συνδρομή Twitter Blue στα 8 δολάρια και μόνο μέσω αυτής δίνει πλέον το γνωστό μπλε τικ επαλήθευσης.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube