Αντιμέτωπη με μία αγωγή ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ είναι η UEFA.

Η αθλητική εταιρεία, Match Vision, έχει κινηθεί νομικά κατά της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου υποστηρίζοντας ότι η ιδέα της League Phase, βάσει της οποίας διεξάγονται από πέρσι οι διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA είναι μια ιδέα δικιά της, μια… πατέντα δικιά της, την οποία και σκέφθηκε ο ιδρυτής της εταιρείας Λεάντρο Σάρα, κατοχυρώνοντάς την στη Χιλή από το 2006.

Η Match Vision, τον περασμένο Απρίλιο κατέθεσε την αγωγή στα ισπανικά δικαστήρια υποστηρίζοντας ότι η UEFA αντέγραψε την ιδέα της και ποτέ δεν της ζητήθηκε η άδεια για αυτό.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε δικαστήριο της Μαδρίτης ειδικό με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το εμπόριο, αλλά τον Σεπτέμβριο η υπόθεση μεταφέρθηκε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο που εδρεύει στη Λοζάνη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!