Πέντε περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει στην Αργεντινή θα τσεκάρουν προσεχώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Το γνωστό εδώ και μέρες ταξίδι τους στη χώρα του τανγκό δεν θα αφορά απλώς σκάουτινγκ, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για ποδοσφαιριστές με καλά στοιχεία. Πρόκειται για παίκτες εξελίξιμους αλλά και έμπειρους, που μένουν ελεύθεροι.

Η «Ένωση» έχει εξουσιοδοτήσει δικό της άνθρωπο να κάνει διερευνητικές επαφές μαζί τους, ενώ αναμένεται να τους τσεκάρει από κοντά, δίχως ακόμη να είναι σαφές αν θα τους παρακολουθήσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος ή κάποιος άλλος.

Στο μεταξύ, οι υποθέσεις των Ντάνκο Λάζοβιτς και Δημήτρη Κουρμπέλη προχωρούν. Με τον 31χρονο φορ της Παρτιζάν θα γίνει προσεχώς επαφή, την ώρα που πληροφορίες τον θέλουν θετικό στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. Αντίστοιχα, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει κρούση στον Αστέρα Τρίπολης για τον νεαρό Έλληνα αμυντικό.

Ανανεωμένη ΑΕΚ

Αρκετά ανανεωμένη θα είναι η ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμειναν για τεχνικούς λόγους οι Πόποβιτς και Τσιρίλο, προκειμένου να πάρουν τις θέσεις ξένων οι Ράμα και Μούργκα, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Καραγκιολίδης και Τσεβάς, όπως και ο τιμωρημένος Πεταυράκης. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να αφήσει στον πάγκο Κορδέρο, Πλατέλλα και πιθανώς Ανάκογλου.

Αργυρίου, Τζανετόπουλος, Τσούπρος και Τσουμάγκας θα είναι η τετράδα της άμυνας, με τον Βούρα στο τέρμα, ο Ρόβας κι ένας εκ των Ανάκογλου ή Κέζου τα κεντρικά χαφ, Μούργκα και Ράμα θα είναι σε ρόλο εξτρέμ, ενώ ο Γροντής θα κινείται πίσω από τον Ντακόλ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Θαναηλάκης, που ίσως κάνει ντεμπούτο σαν αλλαγή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS: A.E.K.