Η Καρσίγιακα απειλούσε την Αναντολού Εφές με την τρίτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην τουρκική λίγκα, αλλά ο Κώστας Βασιλειάδης είχε διαφορετική άποψη και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 73-68.

Ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ είχε 21 πόντους (10/11 βολές, 1/1 δίποντο, 3/7 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 25:41 και μαζί με τον Τζαμόν Λούκας που είχε 13 πόντους και 7 ασίστ ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους.

Ο μέχρι πέρσι παίκτης της Εφές, Εστέμπαν Μπατίστα, με 16 πόντους και ο Μπόμπι Ντίξον με 15 διακρίθηκαν από τους ηττημένους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατέκτησε την ENBL η δήμιος του Ηρακλή, Τζίκι

Χλίνασον: «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα, είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ χωρίς αμφιβολία»

Ήττα-σοκ για τη Χάποελ Τελ Αβίβ: Έχασε από 8 παίκτες της ουραγού του πρωταθλήματος Ισραήλ!

Παρέμεινε στην Κίνα, αλλά σε διαφορετική ομάδα και κατηγορία ο Αγραβάνης

«Θέλω να δω ξανά πεινασμένα μάτια και ανταγωνιστική φλόγα»: Η ομιλία Μπούτσκου πριν τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπιλμπάο!

Φοντέκιο για Αρμάνι: «Τίτλοι που τους έχουν βγάλει… - Αυτή την στιγμή αποκλείω την επιστροφή στην Euroleague»

Αποχωρεί ο Καντσελιέρι από την Τρέντο στο τέλος της σεζόν

Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι μεγάλη η διαφορά των έξι πόντων αλλά… - Τι συμβαίνει με τους τραυματίες στο ποδόσφαιρο»

Ντίμσα: «Να δούμε το βίντεο για να αλλάξουμε την άμυνά μας»

Γιαβόρσκι: «Ανατρέπεται η διαφορά αν αλλάξουμε κάποια πράγματα, φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ»